Seksi make up očiju muškaraca

Svaka žena smatra da smo нравимся muškarcima je samo sa make-up i frizuru. Međutim, muškarci vjeruju drugačije. Danas ćemo razgovarati o tome što misle da je seksi muškarci.

Mirisi

Svaki miris na nas će mirisati drugačije. Dakle, mi ne ćemo vam preporučiti određene mirise, samo ćemo reći o najnovijim istraživanjima znanstvenika iz Chicaga, koji su utvrdili da muškarci više vole da mi miris na sljedeći način:

•Na prvom mjestu je miris lavande s тыквенным tortu

•Drugo mjesto zauzeli su citrusni mirisi

•Počasni treće mjesto pripalo je miris jasmina.

Usne

Kako pokazuju ankete, oženjenim muškarcima sviđa kada usne žene imaju miris mente, a letak – miris alkohola. No, kada je riječ o boji, onda se muškarcima najviše sviđa, kad ženske usne su prirodni hlad. Iako postoje i takva vrsta muškaraca, kome se sviđa svijetlo crvena, roza, сливовые i tamnocrvene nijanse. Kako se ne uplašiti čovjeka, usne treba nanositi prstima, malo размывая konture.

Seksi make up očiju muškaraca

Lice

Također prema dokazima za statistiku, muškarci se najviše sviđa, kada je na ženskom licu bez šminke. Bolje je obratiti pažnju na stanje svoje kože. Muškarci smatraju da je nedostatak make-up govori o tome da je takva žena sigurna u sebe. Tako oni smatraju da takve žene seksi i privlačna.

Oči

Više od svega, muškarci ne vole kada žene boje oči u plavo ili plave boje. I pri tom podataka u istraživanju su sudjelovale ne samo ljudi iz bivšeg sovjetskog saveza, u memoriji kojih отложились odjeci tog vremena. Ako vam se jako sviđa ova boja, koristite plavu maskaru. Međutim, nju treba primijeniti na vrhovima trepavica preko crne maskare. Relativno tehnike samog šminke, onda se muškarcima najviše sviđa, kada je na očima prisutna lagana sumaglica. Također im se sviđaju duge trepavice i uredan strelice.

Rumenilo

Muškarci preferiraju lagane rumenilo na obrazima, a ne brončane jagodice. Ako želite ugoditi čovjeku, nanesite na obraze rumenilo ružičaste, koji će se moći osvježiti i mlađi.

Seksi make up očiju muškaraca

Nokti

Muškarci smatraju da su crvene nokte – to je znak opasnosti. Pri tome najviše povjerenja u njih je mliječna ili blijedo ružičasta.

Kosa

Većina muškaraca smatra da je najviše seksi duge, ниспадающие kovrče kose. Na drugom mjestu ravne duge kose, a na trećem — bob i druge vrste kratke frizure. Gotovo svi muškarci vole da sortirati kroz prste ženske kose, tako da oni ne vole sredstva za styling kose, kao i nadzemni kovrče.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: