Sb u brizi za lice

Sb u brizi za lice

U облепихе sadrži i mnoge korisne tvari: više od 190 biološki aktivnih tvari, veliki broj minerala i vitamina, uključujući i polifenola i antioksidansa karotenoida, fitosterola i Omega masne kiseline. Od ove čarobne biljke često su kozmeticke продлевающие mladosti.

U 2005 godini provedena istraživanja, koji su pokazali da su lišće pasjeg potiču zacjeljivanje rana, zbog toga što je u njima sadrži veliku količinu antioksidansa. Mogu se liječiti atopijski dermatitis. Bobice pasjeg se primjenjuje u njezi kože lica, jer oni smanjuju znakove starenja kože, poboljšava njezinu elastičnost, гидрацию i tekstura.

Sb u brizi za lice

Glavne prednosti

•Antibakterijski učinak. Sb je pogodno za liječenje akni, jer svojstva plodova krkavine pomaže neutralizirati bakterije.

Sb smatra se kao bogat izvor Omega-7 masnih kiselina, je vrlo važan za proizvodnju kolagena, koji će koži gipkost i elastičnost. Ona jača tkiva, a također poboljšava stanje kože. Također ova kiselina se smatra jednim od bitnih kože i sluzokože građevinskih blokova. Sb, koja se koristi za njegu lica, također je izvor Omega-3, Omega-6 i Omega-9 masnih kiselina, koje pomažu u održavanju ljepote i mladosti.

• * Antioksidansi. Oni štite kožu od štetnih uv zraka.

•Restorativni postupak. Bobice pasjeg trna su jedan od najboljih izvora vitamina A, potiče zacjeljivanje rana kad upalne procese ili gori, jer oni utječu na brzu regeneraciju tkiva i usporavaju procese starenja.

•Vlaži. Iste zasićene kiseline pridonose tome da su prirodne biljne čajeve i ulja pasjeg duboko hidratizira kožu, sprečavaju ga ljuštenje i suhoće, kao i prijevremeno starenje.

•Vitamine E i C. Vrlo je bogata sb na ove vitamine, a oni pružaju stanice kože antioksidans za zaštitu regulira proizvodnju kolagena i sprečava pojavu pigmentacija kože, usporava proces starenja, kao i hidratizirati kožu.

Ako želite usporiti proces starenja vaše kože i sačuvati mladost i sjaj redovito koristite облепиху u kozmetičkim procedurama, kao i u svojoj svakodnevnoj prehrani. Ova terapija će se boriti s pojavom prerano bora, poboljšati elastičnost kože i poboljšava joj teksturu i boju.

Sb u brizi za lice

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: