Savršen ten: kako ga postići?

Naš prirodni ten ovisi prije svega od genetike. Stoga, ako želite znati što boja lica će vas kroz nekoliko godina, morate vidjeti svoju baku i majku. I hitno poduzeti mjere.

Neke žene kako bi postigli željenu boju lica, troši ogroman novac. A drugi s jednim krema izgledaju kao nakon odmora. Naravno, važnu ulogu u tome igra genetika. Međutim, imate snage nositi se s ovom situacijom. Također, na boju kože utječe i stanje gornjeg joj sloja, krvožilni сеточки i količinu melanina. Međutim, to sve se može popraviti.

Ažuriranje

Početi obnova kože treba s dvadeset i pet godina, jer u toj dobi proces regeneracije počinje da se uspori. A ako ste na istom mnogo radite, imate stalni stres i vodi sjedilački način života, kao i alkoholnih pića ili cigareta, ovaj proces još više затормаживается. I kao rezultat – gornji отмерший sloj kože počinje odražavati svjetlo, a ten postaje землистым. Stoga treba stalno отшелушивать kožu. Taj zadatak najbolje se snalazi pilinga. Svi su različiti, ali cilj je sve jedan. I ona se sastoji u шелушении površine kože, kao i u tome da bi njegova površina lijepa i glatka. Mehanički pilinga je većina bezopasna, ovdje dolaze микродембразия i drugih pilinga. Nakon toga idu enzim pilinga, koji uključuju enzime koji raspusti gornji sloj kože; i kemijskih pilinga na bazi kiselina i fizičke, koje uključuju brušenje i laserski piling. Najučinkovitije smatraju se profesionalne pilinga, koji će moći da vas mlađe od pet do deset godina. Međutim, oni su dovoljno травматичны, jer oni ne samo da može biti površan, to je također i срединными pa čak i duboke. Nakon njih će vam trebati vrijeme na rehabilitaciju i oporavak. Ali ako vam je potrebno nije potpuno podmlađivanje, a samo oslobođenje od tragova akni, pigmentacije ili prvih bora, možete da odaberete proizvode koje možete koristiti kod kuće.

Savršen ten: kako ga postići?

Borba s землистым ten

Zemljani ten – to je rezultat pogrešnog načina života. Da biste to izbjegli, trebate više vremena provoditi na svježem zraku, popiti najmanje dvije litre čiste pitke vode, a ne zlostavljanje dijetama. Ako vam treba konzumirati alkoholna pića, nakon svakog pio pića, popijte čašu vode, jer alkohol dehidrira tijelo, a to je nužno utjecati, uključujući i boji lica.

Savršen ten: kako ga postići?

Borba s tamnim krugovima

Naravno, mi ne pande, i tamni krugovi, koji se pojavljuju ispod očiju, nije nam se u lice. Tako da u slučaju, ako ste primijetili takav kod, potrebno je hitno poduzeti mjere. Tamni krugovi nastaju u slučajevima kada je u miniscule kapilara na donjem stoljeću ustajala krv, koja i stvara sjenu. Najčešće je uzrok ove pojave je i dehidracija. Na tanku kožu doba nedostaju lipidi, koji drže vlagu. Tako da bi, da joj pomogne u tome, treba koristiti hidratantne kreme, poboljšavaju mikrocirkulaciju krvi, kao i kreme sa antioksidantima, koji dovode joj tonus.

Dodati sjaj

Kako bi se postigla blistava kako bi iznutra kože, kao i kod mnogih zvijezda, treba koristiti posebne kreme koje sadrže reflektirajuće čestice. Također možete koristiti хайлайтером. Tako se zove posebna кремообразная ili kompaktni puder, koji možete koristiti i kao rumenilo i kao sjene. To će dati vašem licu efekt blagog sjaja.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: