Šareni pramenovi

Šareni pramenovi – odličan način da će se promijeniti. Takav obrazac boje opet ulazi u modu, jer однотонность brzo može biti dosadno i da želi nikakve nove promjene.

Eksperimentiranje s odjećom može učiniti bez puno brige, uvijek možete od neuspješnog izbora odustati i napravite podešavanja. S kosom, nije sve tako jednostavno. Odluči radikalno promijeniti boju kose – to je opasno. A evo postupno uvesti boju možete pomoću obojenih vlasi kose. Ako niste pokušali nešto slično, tada možete pokušati promijeniti frizuru, na primjer, na božićnu zabavu ili rođendan.

Ovaj moderan prijemom često koriste poznati ljudi, glumci. Šareni pramenovi kose ne samo da čine sliku življim, ali i govore o hrabar karakter обладательницы. Tako, Selena Gomez često vole osvježiti svoju frizuru nekoliko živih прядями, što daje posebnu sliku glamura. Avril Lavigne i voli mijenjati svoj izgled notama drskosti.

Pogodnosti u šarene pramenove puno.

Prvo, na taj način promijeniti frizuru možete kod kuće.

Drugo, slikati pojedinačne прядки nije teško, čak možete izraditi jednostavan crtež.

Treće, to je kratko – boja će na vrijeme pobjeći.

Četvrto, ne treba posebno čuditi nad frizuru. Vlasi i da će biti tako transformacijom, kojeg čeka od nove frizure.

Peto, šareni pramenovi – savršeno rješenje za novogodišnje zabave, da ostanu u centru pažnje.

Kako napraviti šareni pramenovi kuće

Bojanje pojedinih vlasi kose, također se naziva «tetovaža». Da bi takva tetovaža na glavu, sasvim je moguće da sami kod kuće. Za početak je potrebno kosu dobro češalj i odrediti koje pramenovi su u određenoj boji. Ako će to biti samo pojedine vlasi, onda odredite one koje opet živost novim bojama i mogu se bojiti.

Trebati boji смываемый sprej. Ne zaboravite zaštitne rukavice. Oni će sačuvati trendy manikura i kožu ruku.

Da bi na kosi slika, potrebno je napraviti matrica, priložite ga na pre-расчесанные kosu i побрызгать sprejem u boji. Kada uklonite matrica, rezultat će biti promatrati odmah – ekstravagantan način osigurana.

Sprej u boji za kosu, razne gotove predloške možete naći u specijaliziranim trgovinama.

Takav način promijeniti svoje poznato frizuru dovoljno brzo. Međutim, postoji još jedna opcija, koja će trajati još manje vremena, ali rezultat će biti manje lijep i originalan. Ako je potrebno brzo doći na party, pomoći sjenilo i lak za fiksiranje. Morate češalj пробор tako, da se vidi, zatim nanesite nijansu na koži glavu vlažnom četkom, popravljajući lakom. Posebna maskara za kosu pomoći će oživjeti njezine kose ili šiške. Maskara smeđe boje će izgledati odlično na svijetloj kosi, srebrni – na tamne, a brončani na kestena.

Tako, za kratko vrijeme mogu skrenuti na sebe pažnju i divljenje. A kada se pravilno подобранном haljini možete stvoriti elegantan i jedinstven način.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: