S vanjske strane obložen rub manikura – kako da zaradite, kako da skoči, prednosti europske manikura

Svaki dan u modi sve više ulazi manikura, koji bi izgledalo prirodno i lijepo, a također donosi najmanje štete. Tako prirodno маникюром je s vanjske strane obložen rub manikura ili tzv europski.

4 glavne prednosti необрезного manikura

Žene redovito čine klasični reza, manikura, suočavaju s mnoštvom njegove mane. Prvo, mogućnost infekcije, posjekotina. Drugo, kada se koristi redovito obrezan kožicu ona može rasti još brže, tako da češće je potrebno napraviti manikuru. S vanjske strane obložen rub manikura rješava ove probleme.

Glavne prednosti необрезного manikura:

  1. S vanjske strane obložen rub manikura – to je mekan i najsigurniji način za njegu noktiju.
  2. Manikura čine bez oštrih alata, što eliminira mogućnost oštećenja kože ili nokta.
  3. S produženim korištenje takve vrste manikuru i zdravlje noktiju i kože uz njih, poboljšava.
  4. S vremenom postupak za manikuru možete napraviti rjeđe, jer kutikule bi ne raste tako brzo.

Što učiniti s vanjske strane obložen rub manikura kod kuće?

Napraviti s vanjske strane obložen rub manikura kod kuće dovoljno je samo, s obzirom da su sve potrebne informacije i profesionalni alati su danas dostupni svima. Međutim, prvo je potrebno kupiti sredstvo za omekšavanje i uklanjanje zanoktica, štapići za kožicu od drveta, kao i ulje za kožicu i hranjivi losion za kožu ruku.

Radimo europska manikura

1. Sve što je potrebno za manikuru ležala je na stolu. Operite ruke i uklonite stari lak sa nokte (ako je ona učinjena).

2. Uz pomoć običnog rašpe podarite ногтям željeni oblik, отполируйте nokte мелкоабразивной posebnim strane пилочки.

3. Nanesite specijalno sredstvo ремувер (za uklanjanje zanoktica) 2-3 minute. Zatim pažljivo pomoću drvenih štapića-лопаточки gurnite kožicu prema razlog gljiva. Taj isti štapić, ali обмотанной vunom, očistite po mogućnosti kožicu (uklonite poput mrtve kože).

4. Nanesite na kožicu posebno ulje. Nakon što se ulje apsorbira, ostatke krpom nanesite na kožu ruku hranjiva hidratantna krema.

Ako nakon postupka manikura ćete nanositi lak preporučuje masti površinu noktiju. Što manikura redovito, s vremenom na njega će otići ne više od 20 minuta.

Kako se prebaciti na način da se s vanjske strane obložen rub noktiju?

Prijelaz od klasične na manikuru s vanjske strane obložen rub korak po korak. Da bi svim ljepote europske manikura, potrebno je napraviti ni jedan postupak. Postupno kutikule bi postati tanji, a manikura će morati učiniti rjeđe, nokti će dobiti njegovan i zdrav izgled. Najprije treba koristiti pinceta za skidanje srha i često nanositi ulje za kožicu (da ne «лохматилась»). Da biste se prebacili na način da se s vanjske strane obložen rub noktiju može potrajati 2-3 mjeseca. Treba biti strpljiv i onda nokti izgledati zdravo i lijepo. Kasnije za njegu noktiju će biti potrebno provesti malo vremena.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: