S tim što nositi bijeli i sivi kaput

foto nego nositi sivi i bijeli kaputBijeli kaput izgleda elegantno i šik u svako doba i bez obzira na modu. Žena koja se odijeva poput odjeće, izgleda королевски. Ali ovdje se pojavljuje vrlo bitan problem. S tim što nositi bijeli kaput? Uostalom, mnogi pribor sablazne, jer izgledaju s njim besmisleno. Odabir prikladne cipele previše težak. Srećom, stilisti rado dijele savjete o tome. Naoružani savjetima stručnjaka, hrabro ići u dućan po обновками.

S tim što nositi bijeli kaput?

Idealan je u kombinaciji s bijelom dlakom crne i bijele cipele. Osvaja šljokice i kristali model ovdje ne odgovara. Samo klasika i visoku petu. Što se tiče materijala, onda je poželjno prestati na koži i замше. Лаковая cipele dozvoljeno u rijetkim slučajevima. Uvjeti, na prvi pogled, teško, ali crne kožne cipele ili čizme imaju u ormaru svake žene, barem, dužni su biti.

Torbu je baš odabrala crne ili bijele boje, klasična, s kratkim ručkama. Savršen izbor – potpunu sukladnost boja i materijala s obućom. Nakit od plemenitih metala s bijelim kaput u kombinaciji šik, nakit ni u kom slučaju ne treba biti svijetla i vidljive. Vrlo dobar za vašu situaciju stane nakit od kamenja. Lagani šal, elegantan šešir će također biti vrlo korisno.

Pogledajte fotografije s nego nositi bijeli kaput:

bijeli kaput foto

na ovoj fotografiji, elegantan bijeli kaput

prekrasne bijele kapute

bijeli kaput-3

od mješavine je bijeli kaput

bijeli kaput-5

Kako očistiti bijeli kaput u kući?

Širiti o tome koliko je važno da se bijeli kaput uvijek je bilo savršeno čisto, nema smisla. Jedno malo mjesto na ovoj elegantnoj haljini pretvara u kraljicu u неопрятную самозванку.

Kupnjom bijeli kaput, pažljivo pročitajte dozvoljene načine pranja. Neki proizvodi se mogu oprati u stroju na stanju za vunene stvari. Većina moram oprati ručno. Vrlo je važno da pažljivo выполоскать deterdžent za pranje rublja. Sušiti kaput potrebno je u vodoravnom položaju, visi na vješalice.

Masne mrlje uklanjaju na sljedeći način. Nije mrlju treba staviti komad papira. S изнанки zagađeno mjesto obrišite pamučnom krpom, umočen u benzinu. Nakon toga mrlju посыпается puder i ostaviti na 8-10 sati. Po isteku tog razdoblja talk čistiti uz pomoć četke. Ako je mrlja ostala postupak treba ponoviti.

Mrlje od vina čistiti pomoću hrane soli, od piva – peroksid vodonika. Mrlje od čaja prvo протираются mješavina-u jednakim omjerima glicerin i amonijaka alkohola. Nakon toga mrlju treba trljati otopinom alkohola u vodi u omjeru 2:1.

S tim što nositi sivi kaput?

Slatka djevojka ponekad nepravedno zaobići ovi proizvodi, pogrešno smatrajući ih dosadno. Ali sivi kaput na elegancije ništa ne zaostaje za bijelo, pogotovo s vješto odabranih obućom i dodacima. Siva boja ima jako puno nijansi. Mnoge tabu relativno prihvatljivog kombinacije boja u posljednjih nekoliko godina, ne uzima se u obzir i to da je prije nekoliko godina nije bila strogo, danas – na vrhuncu mode. Dakle, nemojte se bojati eksperimentirati. Problem: s nego nositi sivi kaput, ne postoji. Teško je izabrati jednu opciju od tisuća mogućih.

Dakle, sivi kaput. Što kombinirati? Modni dizajneri nude cijeli popis boja, koje u kombinaciji sa sivom:

  1. Crna i bijela.
  2. Sve nijanse crvene.
  3. Sve nijanse plave boje.
  4. Sve nijanse smeđe.
  5. Pastelne nijanse.
  6. Sve svijetle nijanse zelene.
  7. Narančasta, žuta, ljubičasta.

Sivi kaput sa smeđim teškim čizmama je sada vrlo moderno nositi, upotrebljavati stvar. Crvena, bež i slične boje torbu također izgleda dobro, u zavisnosti od nijanse i kaput. Crne čizme do sive kaput – to je klasična verzija, koji nije izgubio aktualnost.

sivi kaput sa smeđim teškim čizmama

Odličan je u kombinaciji sivi mantil sa šal bilo koje boje. Ali ne isplati se pretvoriti u miša, povezujući kaput i šal slične nijanse. Posebno lijepo će izgledati protiv takvog kaput blijedo roza marama, to je kombinacija dodaje šarma i elegancije svakoj ženi. Svijetle, zasićene boje u kombinaciji sa sivom izgledaju elegantno i zanimljivo. Ovdje, doista, mnogo prostora za eksperimentiranje.

S tim što nositi tamno sivi kaput?

Kombinirati tamno sivi kaput s tamnim pribor i sjedište убором ne isplati. Iako je upravo ovdje su idealne crne čizme i torbu. Ali sve ostalo mora biti nježan, svijetlim i prozračnim. Suprotan izbor slike – jarke i bogatije boje. Ova opcija je danas u trendu.

S tim što nositi sivi kaput – foto

na slici zanimljivu sivi kaput što kombinirati sivi kaput

na slici zanimljivu sivi kaput

na slici djevojka u sivi kaput

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: