Restylane protiv bora

Restylane je dizajniran upravo za borbu protiv bora u području nazolabijalne brazde, kao i za povećanje usana i liftinga donjem dijelu lica. Restylane – to биогель, koji se sastoji od стабилизированной hipoalergena hijaluronske kiseline, koja se stvara neki kostur u koži, koji je u stanju zadržati vlagu i čine kožu, podatna i elastična. Kod ovog lijeka неживотное porijeklo, pa alergije on uzrok ne može.

Restylane – to je dovoljno da se novi lijek, koji je, bez obzira na to, već uspješno se izvodi. On zaglađuje bore i stvara savršenu oval lica. U svijetu već je održao nekoliko desetaka milijuna uspješnih injekcije рестилайном.

Restylane se ubrizgava injekcija tankim iglom. Međutim, takve injekcije treba povjeriti samo specijalisti visoke klase. Ovaj postupak je gotovo bezbolan, međutim, ako želite, možete koristiti lokalnoj anesteziji. Razgovor kod vas traje oko trideset minuta.

Nakon toga, kako će biti predstavljen restylane, odmah ćete vidjeti rezultat. Međutim, najbolje od svega je rezultat će biti vidljiv je nakon otprilike tjedan dana.

Rok trajanja ovog lijeka otprilike jednu godinu. Nije označen alergijske reakcije i nuspojave, međutim, liječnici preporučuju da nakon uvođenja рестилайна još nekoliko dana obrađene prostor mehaničkim i toplinskim opasnostima.

Potpuno je bezopasan za čovjeka je hijaluronska kiselina. Ali injekcije рестилайном se ne isplati raditi, ako na koži ima bolesti ili гнойно-upalne procese. Osim toga, na mjestima gdje postoje implantati, koji ne рассасываются.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: