Remover boje za kosu

U potrazi za najbolju boje vlastite kose, kao i slijedeći mijenja modne trendove, žene od puta u jednom izložiti svoje kose ogroman test.

Svakako, svaka nova bojanje kose uzrokuje krhkosti, gubitak kose, suha svojim prekrasnim ljubavi i zahtijeva dodatnu njegu. Ali ovi «neugodnosti» podnošljiv, kada je nakon redovne procedure bojenja, vas obraduje svoju sliku u ogledalu. I sasvim druge emocije se javljaju ako mrlja nije donio željene rezultate, ili, još gore, dala nije iste boje, na koju ste računali.

Kako se u takvim situacijama?

Božji dar u takvoj situaciji postati remover za kosu. Naravno, ni to nije lijek za sve, jer je njegova stalna primjena također može utjecati na opće stanje vašeg шевелюры. Ali ako je tako, od dva zla birati manje, onda je ova opcija, najviše štede.

Dakle, razmislite što se sredstva za uništenje boje su najpogodniji i kako pravilno koristiti смывкой da se stupanj oštećenja bio je minimalan.

Prva stvar koju je važno zapamtiti kada primjeni pere i to:

— uživati u смывкой samo «pouzdani» marki;

— nakon primjene, obavezno se nanese na kosu dodatne skrb, koje će osloboditi od pretjerane ломкости i gubitka.

Koliko смывами bolje iskoristiti?

Neke od «pouzdanih» sredstvo za pranje, koje se preporučuju moderne ljepote-stručnjaci, je da isprati takve marke:

«Remake Color»

«Art Color Off»

«Maknuti».

Proizvodi tih firmi testirani godinama i obećava maksimalnu zaštitu vaše kose od štetnih utjecaja.

Remover su ovakve:

Svjetiljke. Ovaj tip pere se odlikuje svojim осветляющим učinak. Takav lijek može samo jedna primena uljepšajte vaše kovrče u 4 (!) puta i iz crnke od vas gotovo платиновую plava. Ovaj oprati morati primijeniti dva puta, kako bi se povećala «osvijetliti». Drugi put okrenu ovom pere treba tjedan dana nakon prvog postupka. Inače, riskirate jako oštetiti strukturu kose. Također, poželjno je ne raditi postupak sebe. Više uspješno uspjeli učiniti oprati uz pomoć stručnjaka u salonu.

Remover boje za kosu

Kiselina. Ovaj remover, svakako, više щадящая za kosu, nego prethodna. Ona ima više prirodnih svojstava. Međutim, nije u potpunosti od željene boje, to vas ne spasava, ali samo malo promijeniti sam nijansu.

Remover boje za kosu

Prirodna. Apsolutno bezopasno i čak sadrži vitamin kompleks remover. U njegov sastav ulaze kao «sastojke»: mliječni proizvodi, ulja, alkoholnih pića, privredno sapun. Takve oprati treba napraviti nekoliko sati prije postupka i odmah ju cijelu i primijeniti. Završio oprati treba da se nanese na kosu masažnim pokretima na cijelu površinu, ostaviti na neko vrijeme, nakon čega je isperite toplom vodom s ромашкой ili limunovim sokom. Opcije kao kod смывов mnoštvo. I o njima možete saznati u daljnjim našim člancima.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: