Ravnanje kose (kemijski, кератиновое, trajna, brazilski)

Odgovarajuće usklađivanje strukture kose

Nastaje neka vrsta dilema, ravnanje kose. Ovim postupkom češće uživaju one djevojke koje imaju kovrčavu kosu. Ali žele da nose na glavi stan, выпрямленные kosu. Ova situacija je vrlo sličan izraz «zakon bezobraznost». Ravnanje swirled kose se događa. Kemijski ili termo način.

Kemijski način — to je kada je kosa выпрямляют uz pomoć kemijskih tvari. Se primjenjuju na kosu, nakon koriste zatvarač, kojima se pokrivaju kosu. Kulminira je klima kose. Da se kosa выпрямлялись, primjenjuju tvari гидроокись natrija. Odluči napraviti ravnu kosu trebate odlučiti koliko vremena Vi to želite. Jer, Da mogu ući u taj dio. Omogućuje držati kosu otporni na завитвлению nekoliko tjedana.

Vlasnicima kovrčavu kosu, preporučujem primijeniti, otporan na snagu izravnavanje. Ovaj način je najviše koristi u praksi. Za kose s malom закрученностью se može koristiti za izravnavanje srednje održivosti. Možete koristiti onima koji žele imati bujne kovrče. Za poboljšanje upotrebljivosti koriste тиовыпрямители. Nakon toga kosu da dobijaju željeni oblik.

Kada biste dobili više бигудей na kosu koriste, тиораствор.

Trajna ravnanje kose slabe snage

Za slabe snage koriste za izravnavanje s бережным učinak. Da se kosa ne očigledno nestajala. To je više za one djevojke koje boje kosu. Oni ne выпрямляют jako kovrčavu kosu. Njihov je cilj — jednostavno poravnati sami kovrče. Bez štete za kosu. Postotak rizika je relativno mali. Kemijski ravnanje kose kao primjenjuje se posebno za svaki tip kose. To je elastičnost kose, ukočenost, učestalost rasta. Rezultat ostaje izražen u roku od dva — tri mjeseca. Ponekad i do pola godine.

S daljnjim programima čine direktnim samo korijen kose.

Ravnanje kose načine

Termička ravnanje kose

Za davanje izravno oblik kose, mogu se koristiti kliješta, sušila za kosu, glačala. Za ravnanje swirled kose uživaju pincetu i pincetu. Ako je potrebno da se prvobitno potpuno ravnanje kose. S početkom kosa вымывают da su mokre, a zatim se suši. Da ih pripremi za postupak ravnanje. Sve se odvija na sljedeći način. Накручивание vlasi kose. Spona kose pincetu za ispravak. Uredno provode pincetu od korijena do ljubavi kose. To će kosi dati raskoši. Najnoviji nanosi lak za davanje styling kose ili frizure.

Mnoge mlade dame ne mogu se nositi u salone za uljepšavanje. Kao i ravnanje možete i kod kuće napraviti. Uzmemo običan sušilo za kosu, uključuju, подносим za kosu i gotovo! Ali prije početka вымываем glavu, da ne razbiti već suhu kosu! Tako je kosa više poslušni i spremni za poravnavanje. Выпрямлять kosu, možete nakon svakog tuširanja ili kupke.

Takav način usklađivanja više pogodna za one koji su zauzeti i nemaju vremena za salon.

Mokru kosu prevariti na okrugli cesalj закрутка ide u suprotnom smjeru. Svaki pramen расчесываем kosu, provela njom sušilo za kosu. Radimo tako nekoliko puta. Ne zaboravite pospite za polaganje lak ili ruž, također možete koristiti gel ili klima uređaj. Zauzvrat, ta kemija ne zahtijeva uništenje, što je vrlo povoljan. Kosa će postati lijepa i glatka.

Želite li pretvoriti svoje kose poput kosu druge rase? Tada Vam pomoći кератиновое ravnanje. Ovaj način omogućava vam dati vaše kose bilo koju vrstu utrke. To može biti Azijska, Europska, Slovenska. Način ne utječe na strukturu kose i njihova vrsta.

Ravnanje na brazilske trendovi

Ovaj način ima koristi u nizu drugih konkurenata. Prvenstveno zbog činjenice da je siguran. Koristi se kemijski proces. Daje kosi nježnost i zdravlje. To brazilski ravnanje od vodećeg branda Global Keratin. Ako želite takav tip kose od vodećeg branda, hrabro činite! Ojačati kosu, tako i порадуете sebe lepim локонами.

Mjere opreza tijekom postupka

Ne preporučuje tijekom ispravak, obaviti kemijsku завивку kose. Nakon kemijskih tretmana ispravljanja, ne bi termička ravnanje. Jer, to pak može naškoditi svoju kosu! To naravno nije tako strašno za kosu. Ali sa svakom njegovom primjenom, vaša kosa će izgubiti svoju strukturu i boju. Učinite to isključivo u pravu za Vas slijed.

Vratimo se na brazilski način ravnanje kose. Čim su to učinili, ne žurite da odmah slikati kovrče. Jer je postupak još uvijek nije u potpunosti je prošao provjeru na stabilnost. Vaš tip kose, a može utjecati, s negativnim posljedica za Vas.

Dakle napisati nešto završiti sve iznad je sljedeći. Ravnanje kose nije tako i lak postupak. Koristi se u salonima za uljepšavanje iskusni frizer. Postoji veliki broj načina za pružanje ravnanje kose. Nije sve kemijske komponente pogodne su za sve tipove kose. Tako ih beru pojedinačno za svakog zasebno.

Postoje i metode oprez, onoga što je moguće ili nemoguće. Da ne oštetiti strukturu kose. Vam može ponuditi kemijski, кератиновое, trajna, brazilski opciju. Izabrati samo Vam sliku koju želite probati. Bez rizika za kosu. Svim ovim načinima postoje i druge mogućnosti. Vrlo čest među djevojkama. To su sušilo za kosu, svježe opranu kosu, uvijači za kosu.

Сперэй za styling kose. Na ovaj način najviše je jednostavan, ne zahtijeva financijske izdatke. Štoviše, možete to učiniti u bilo koje vrijeme bilo gdje ne prilikom. Struktura kose je vrlo tanka, pa je potrebno, odnosi se na nju pažljivo. Bojiti kosu samo dokazane marke. Ne štedi na kvaliteti boje. Ili sredstva za styling kose. Uvijek možete vratiti svojim kosu bivše завитвленность. Sve to je privremena pojava i lako исправляется. Ako ste odjednom надумаете opet koristiti zaobljenim kosu. Eksperiment, birajte nešto što će vam ići više od svega. Spoj, kombiniranje, дополняйте svoj novi imidž.

Promijeniti frizuru nije tako i problem. Ako želite, možete sve! Dobro onima, koji ima dokazane čarobnjaka. Koji rade kvalitetno i profesionalno. A ne onda kada trebate ići u salon. O kojoj nemate pojma! Za sve nedostatke Ste znali na početku, a ne na kraju. Posjetite salon za uljepšavanje.

Djevojke sjeti se, ljepota zahtijeva žrtve! Ali zauzvrat, ona je također strašna snaga! Сражайте svojih omiljenih svojim локонами. I neka vaši muškarci cijeniti ih poštovati!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: