Radimo jednostavne slike na noktima korak po korak — foto

Lijepim i njegovanim rukama – to je izvorni posjetnica žene. Neki redovito posjećuju salone, a neki sami prate rukama i noktima, nanose se na različite slike.

Najjednostavnije slike na noktima

Danas sve veću popularnost među ženama kupuju slike na noktima. I što više fantazija, više zanimljiva može biti slika. Ako želite da kod kuće može se učiniti ne samo šminka, ali i slike na noktima. Za любительниц stalnog nokta kreativnost, stoji da poboljšaju svoje sposobnosti i vještine. Kako postati pravi majstor noktiju dizajn (barem za sebe), valja naučiti kako primijeniti najviše jednostavne slike na noktima.

Najviše jednostavne slike na noktima može učiniti svaka djevojka koja ima barem elementarne ideju o slici. Za nanošenje slika na noktima, potrebno je imati neki osnovni alati – kićankama, дотсы, šivaći iglu, i tako dalje.

«Moderan» govori o najpopularnijih tehnika crtanja po noktima.

Jedna od glavnih tehnika – slike na noktima uz pomoć igle. Za primjenu jednostavnog važna slike, potrebno je koristiti tri laka, na primjer, bijela, roza i smeđa. Osim toga, iglu, transparentan okvir, fini sjaj.

Sama tehnika je u nekoliko faza:

1. Priprema ruke – obrada noktiju i zanoktica na bilo koji način (eu ili klasični). Nakon noktiju nail bezbojni temelj.

2. Nanošenje laka bijele boje u dva sloja, koji će stvoriti odličan poligon za slike.

3. Za uzorak na noktima je bio uredan, potrebno je pričekati dok se lak osuši. Onda lakom ružičaste boje treba staviti 3-4 točke okomito s bilo koje strane nokta, a između njih je tamno smeđa. Na svježe točke iglom potrebno je provesti спиралевидные pokreta odozdo prema gore.

4. Nakon sušenja laka na nokte se nanosi dalje jača pokrivenost, a zatim posute šljokicama. Гиттер će sakriti nedostatke na nokte i dotjerati slika.

Još jedna tehnika – slike na noktima četkom. Kićankama – bitan atribut tehnike crtanja slike na noktima. Kako bi lijepo stavite nokte u svom arsenalu treba imati kićankama. Poželjno je tanka. Ali osim tanke, potrebno je imati četke različitih debljina i oblika. Vrlo lijepo izgledaju jednostavne slike na френче. «Леопардовый» uzorak može se napraviti koristeći lakova različitih boja. Najjednostavnija opcija – različite debljine točke.

Slike pomoću traka je jedna od najjednostavnijih tehnika nanošenja. Ova tehnika je prilično трудоемка, no s iskustvom njeno izvršavanje pojednostavljeno. Za to morate koristiti bezbojni lak, dvije vrste boja i lakova i selotejp. Pre od traka pripremaju potrebne šablone pomoću kojih se stvaraju posebne slike. Nakon sušenja osnovnu boju na noktima carinsko šablone od traka, a zatim se nanosi lak druge boje.

Najviše jednostavne slike na noktima – par originalnih trikova

Nakon što je svladao najjednostavnije tehnike crtanja slike na noktima, možete se prebaciti na svladavanje složenijih obrazaca. O neke tajne dizajn noktiju i reći «Moda».

Radimo jednostavne slike na noktima korak po korak - foto

«Zmija koža». Za izvršenje ove slike potreban je matrica (komad tila, baršuna ili вязаного platna), koji treba da se nanese na nokte nakon nanošenja prvog sloja i drugi. Matrica potrebno je učiniti odmah nakon nanošenja drugog sloja laka, bez čekanja dok se osuši. Nakon što je matrica će biti sniman, nokte treba premažite prozirnim lakom za konsolidaciju. Na kraju možete dobiti originalni crtež.

Nemarno slika. Možete ga nanijeti pomoću nekoliko slojeva lakova različitih boja. Nakon što se lak osuši, treba datoteke dolje na različitim mjestima. Kao alternativu možete koristiti tekućinu za skidanje laka (nakon nanošenja, treba potopiti u snopu štapić i crtanje).

Slika uz pomoć vode. Za ove slike će trebati nekoliko boja i lakova, čašu s hladnom vodom i čačkalica. U vodu treba po капелькам ući u finiš u vodu, nakon čega se na površini vode pojavi лаковая film. Treba miješati čačkalicom, tako će ispasti poput cvijeta. Nokat je potrebno izostaviti pod лаковую film i malo držati, nakon čega lak konsolidira na noktima. Da prstima ne пачкались trebali obraditi kremom. Na kraju će ispasti neponovljiva slika.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: