Puder je oborio

Na naše veliko žaljenje, predmete koje mi najčešće koristimo, pucaju i često. Za mnoge žene će biti upoznat, situacija u kojoj se kutijica skupe u prahu odjednom skliznuo sa stola i slomljen. Ali pri tome se najčešće разламывается ne kutijica, a njezin sadržaj.

Розбита u prahu

No, nije sve tako loše. Ne огорчайтесь i ne žuriti svoju šalicu na bacanje. Za glazuru još uvijek može oživjeti i mi ćemo vas naučiti kako to učiniti.

Розбита u prahu

Za vraćanje u prahu , trebat će vam:

•Etilni alkohol 70%

•Skidanje

•Pipeta

•Četkica

•Prehrambena film

Postupak vraćanja u prahu također je jednostavan i sastoji se od nekoliko faza:

1.Prikupiti sve komadiće razbijenog u prahu i stavite u kutiju.

2.Pokrijte kutijicu film hrane i раздробите prahu tupim krajem kićankama. Umjesto kompaktni u prahu smo dobili izgubiti. Naravno, ako imate pojavi takva želja, koju će moći koristiti i kao glazuru. Ali ako želite vratiti izvorni izgled svoje prahu, proces će se morati nastaviti.

3.Zatim treba skinuti foliju sa kutije i dodati u prahu nekoliko kapi etilnog alkohola. Nakon ovog postupka u prahu će postati plastike, treba разровнять na коробочке lopaticom.

4.Sada nam je potrebno pričekati dok se puder osuši. To će trajati oko dvanaest sati, nakon čega će problem biti riješen.

Sada znate kako možete ispraviti ovaj problem i biti u mogućnosti da, u slučaju potrebe, brzo i jednostavno za napraviti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: