Produljivanje noktiju

Ako se pojave kod žena želja umjesto kratkih prirode nokti, koji često pucaju imati dugim sjajna njegovanim noktima, treba graditi nokte. To će se postići željeni rezultat.

Sam koncept izgradnju noktiju uključuje nekoliko opcija metodologija izgradnju. Što je načina na koje danas možete izgraditi nokte? Najjednostavniji i najpristupačniji od svih – za kupnju iznad nokti, koji je, u svakom kozmetičkom odjelu, gdje se prodaju specijalizirane proizvode za žene. Nadzemni nokti imaju najveći raznoliku oblik, dužina, pa čak i boje. Nametanje takvih noktiju je vrlo lako.

Prvo se vrši odmašćivanje ploče svih prirodnih noktiju. Zatim na nokte se nanosi lak, službenik osnova, dalje se primjenjuje posebna ljepila, koji je, kao i obično, prodaje se u kompletu s umjetnim noktima. Na samom kraju otpremnice plastični ili najlon nokat nametnuta odozgo na prirodne nokte. Može se proizvesti подтачивание i prilagodbe do željenog oblika glavom nokte. Ali ovaj način za izgradnju noktiju ima značajan minus. To se događa da iznad nokti izgledaju neprirodno.

Složenije načine provode s pomoću simulacija ih sa svim vrstama materijala. Najpopularniji materijal za izgradnju noktiju služe akrilna masa i trajni gel, koji je sličan visokokvalitetne smole. Akril i gel manikura je vrlo prirodno izgleda. Nokti pri tome se izrađuju fleksibilne, čvrste, elastične i elastične. Akrilno i гелевое pokrivanje se izvodi na типсах i oblicima.

Produljivanje noktiju na oblicima učinio kada imate slobodnog ruba, koji je i biti obnovljen. To je poseban oblik, подставляемая ispod nokta, stvara nastavak prirodnog nokta. Nakon produljenja majstor se vrši nanošenjem još jednog sloja mase za prijelaz postao neprimjetan, a nokat ploča će stekla otpornost na vanjske utjecaje.

Praktičnost akrila u tome, da se brzo stvrdnjava. Ako manikura napravljen dobar stručnjak, svoje nove nokte će biti teško razlikovati od prirodnih. Još jedan plus akrila – ga, ako želite, lako skinuti s noktiju s otapalom za akrilne mase. Međutim, postoje i manje od akrila: prisutnost neugodnih «dental» mirisa, gotovo невыветриваемого dugo vremena.

Pri rastu noktiju pomoću gela odlično simulira prirodni zdrav nokat zahvaljujući гладкому sjaj. Osuši gel održava se na oblicima i типсах pomoću uv zračenja. Nedostatak gel, ako je nešto što on će ispucati, «popravak» ili podešavanje ovaj premaz ne smije se morati primijeniti novi. I minus je i to što je gel teško skinuti s noktiju, uklonjena je samo postupno спиливания.

Produljivanje noktiju

Drugi način nanošenja premaza na noktima je korištenje типса – gredica oblika noktiju. Izrađeni su типсы od istog materijala, koje se koriste u izgradnju, i uz pomoć istih materijala su priključeni na ногтю. Sličan način se koristi čarobnjak kada je sa slobodnog ruba nokta ne.

Pri tome rezultati izgradnju noktiju pomoću типса izgledaju sjajno. Osim toga, oni drže tri – četiri mjeseca, naravno, sazivanje mjesečne korekcije. Kod nanošenja gel na prirodni nokat granica između njega i noktom podliježe usklađivanju i brušenje. Zatim na željenu dužinu noktiju подпиливается, a na preostaloj polovici manikura održava se po analogiji s prvog saslušanja izgradnju. Pri rastu noktiju pomoću типса, potrebno je provesti ih podešavanje po dužini i svaki put nanositi novi sloj gela. Posebne otapala gel ne skine, pa stručnjaci koriste пилочки ili hardver mlaznice.

Da bi nokti bili zdravi stalno hodati s gela nadjev ili akrilnog маникюром ne isplati. Obavezni su pauze za oporavak vaših noktiju. Postoje kontraindikacije pri rastu noktiju.

Ne treba se izgraditi na noktima prilikom uzimanja antibiotika ili prolaznost kemoterapije, jer to proizvodi u tijelu čovjeka aceton, a to pridonosi отторжению наращенных nokte.

Ne može se izgraditi na noktima prilikom грибковом porazu do potpunog njihov tretman.

Prije nakupljanja sve kožicu na noktima mora biti cijeli broj. Ako želite imati reza, manikura, morate ga učiniti bilo prije ili nakon izgradnje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: