Produljivanje noktiju na nogama

Isprva se može činiti da je izgradnja noktiju na nogama – besmislenom hir. Budući da sve više uobičajeno uobičajeno pedikura – glatka пяточки, lijep oblik noktiju i lijep lak. Međutim, nije svaka žena može pohvaliti lijepim noktima na nogama, još i pravilnog oblika. Drugi put na noktima stopala su oštećenja su urastao nokat. A ako želite biti u punom sjaju? Onda je pravo rješenje će se graditi od noktiju na nogama. Posebno relevantni za ovaj postupak ljeti kada noge doslovno goli pred svima.

Kako se radi produljivanje noktiju na nogama?

Princip izgradnju noktiju na nogama slično onome što je na rukama. Prije postupka napraviti pedikuru. Za izgradnju koriste akril ili gel. Zbog određenih razloga, najčešće se koriste akrila. Gel je položena na nokat u tankom sloju, tako da nokti imaju prirodan izgled i nema neugodnosti cipela. Nakon toga, kao nokat formirana je dao da se osuši, prilagodi oblik i duljinu gumbom za brušenje pisaćeg stroja, a zatim se posebnim rašpe za наращенных nokte. Na nogama i na rukama, možete napraviti oslikana ili «akvarij», ako su nokti dugi. Više slika rade na velikim nožnim prstima, a ostatak je slikano u boju ili se nanosi na dio slike. U većini slučajeva na наращенных noktima čine francuska manikura, jer on je uvijek potrebno.

Njega

Posebnu njegu наращенными ногтям na nogama ne treba, korekcija se obavlja jednom mjesečno (može i manje, ako nokti sporo rastu). Koliko dugo će držati нарощенные nokte, ovisi od majstora, tako i od vlastitih fizioloških značajki. Ako, na primjer, na ногтевой tanjur ističe puno masnoće, da ostanu takve nokte dugo neće biti.

Kontraindikacije

Treba imati na umu da različite bolesti noktiju, posebno gljivične, ne спрячешь pod proširenjem. U prvom redu kao nokti zahtijevaju liječenje, a onda za uljepšavanje. Ako na noktima ima oštećenja ili pukotina, žuri učiniti postupak izgradnju ne isplati, jer se može ozlijediti.

«Moderan» želi vam uvijek ostati zdrava i lijepa.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: