Prednosti organske kozmetike

Novi holivudski trend — to je susret ne u skupim restoranima, a u trendy органик kafića, a trendi torbe zamijeniti na авоськи, izrađene od prirodnih materijala. Štoviše, mnogi se odlučuju umjesto plaža ekoturizam. A kozmetička sredstva u trendi kutijama zamjenjuju organskom kozmetikom u dosta skromnim paketima.

Metabolizam

Francuski znanstvenici su dokazali da su stanovnici gradova, ali malo vremena provode u prirodi. To su oni nastoje nadoknaditi, odabirom prirodnu kozmetiku, proizvode, kao i odjeću od prirodnih tkanina. Osim toga, ljudi počinju više kako se odnositi na njihovo zdravlje, mnogi se prebacuju na zdrav način života. A događaju se u zadnje vrijeme ekološke katastrofe sve su prisiljeni razmišljati o budućnosti naše planete. Svi ovi faktori i čine nas prijeći na prirodni.

Naravno, веем puno ljepše koristiti kozmetička sredstva koja nisu testirani na životinjama, kao i namirnice koje ne удобряли nitratima i pesticidima. Da, i što se tiče odjeće, onda nam gdje je ljepše znati da je ona izrađena od prirodnih vlakana i bojila.

Velika razlika

Moderna kozmetika došla do toga da je sada injekcija počeli raditi безыгольным način, obični braces zamjenjuju na лингвальные nevidljivi, a liposukcija već se može raditi i bez operativnog zahvata. Ne treba smatrati da je prirodna kozmetika i narodni recepti – to je jedno te isto. Organska kozmetika se proizvodi od organskih sirovina, koja se prema svojim svojstvima može čak nadmašiti moderne kozmetike na temelju sintetički proizvodi. Ulaze u sastav organske kozmetike prirodni proizvodi su sposobni savršeno uskladiti boju lica, zategnuti kožu, vlaže, a također će vas osloboditi od bora. Oni su mnogo efikasnije od industrijske kozmetike. A zbog toga što u svom sastavu ne sadrže sintetičke sastojke, oni neće naškoditi vašem zdravlju.

Kako odabrati pravu?

I kozmetike od prirodnih sastojaka naziva različito: organske, prirodne ili биокосметикой. Iako je to gotovo jedno te isto, no razlika između takve kozmetike i dalje postoji. Биокосметика ili kako ga još zovu, organska kozmetika se sastoji od 90-100% od organskih proizvoda, ona ima certifikat europske unije, na primjer, Cosmebio, Ecocert ili Nature&Progres. A to je prirodna kozmetika sastoji se od malog postotka prikupljenih po osnovu raznih organskih aditiva. Na primjer, ako je glavni sastojak ovog kozmetičkog sredstva je aloe vera uzgaja organski način, na bočicu može biti drugačije, da je kozmetičko sredstvo za prirodni.

Prednosti organske kozmetike

•Organske kozmetike sve vrste zahtjevi kvalitete puno su veći nego u bilo koji drugi. Ova materijali obvezno mora biti certificiran na najviše standarde tvrd posebne organizacije, koje proizvode organske proizvode.

•Kozmetičke tvrtke koje proizvode ove proizvode, razmišljaju o tome kako sačuvati okoliš, pa je pakiranje kozmetike oni izrađeni su od reciklirane, ne koriste plastiku, ne testira svoje proizvode na životinjama. Određeni postotak od prodaje proizvoda su popis na poseban Svjetski fond za zaštitu okoliša.

•U sastav биокосметики sadrži samo mineralne ili organske sastojke. Glavni kriterij u odabiru kao sirovina je njegova sigurnost za ljude.

•Biljke koje se primjenjuju u ovoj kozmetici, rastu pod strogim nadzorom stručnjaka. Pri njihovom uzgoju ove biljke se ne koriste umjetna gnojiva, pesticidi, konzervansi, kao i proizvoda genetskog inženjeringa. Štoviše, podaci tvari moraju se primijeniti najmanje pet godina u zemlji, koja je ove biljke će rasti.

•Pakiranje se obavlja tako, da se može lako reciklirati.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: