Prednosti mineralne kozmetike

Kozmetika, u sastav koje ulaze male poput minerala, danas je pravi bestseler. Već svaka kozmetička tvrtka je objavio barem jedan lijek, koji se sastoji od растертые u prahu kamenje. Neka nas razumjeti, zašto je ova kozmetika je tako dobro?

Malo povijesti

Američki plastični kirurzi još u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, otkrio ljekovita svojstva minerala. Ispada da je prah, proizveden od najsitnijih čestica minerala, vrlo brzo liječi kožu nakon laserskog brušenja ili operacije, a savršeno prikriti sve crvenilo. Ona ne izaziva iritacije, unatoč činjenici da je koža u to vrijeme posebno osjetljiva. Trenutno minerali koriste se u gotovo svim kozmetičkim: od kreme do boje za kosu ili lak za nokte. U mineralima, ne sadrži arome, konzervansi, umjetne boje, alkohol, ulja ili parabena. Međutim, u njemu su prisutni kao korisne tvari:

•Diamond u prahu, koji usporava starenje kože.

•Titan dioksid, koji čuva vlagu u koži i prikriva nedostatke na njemu.

•Алюмосиликаты, koji čine kožu više svilenkasta i omekšati ga.

•Nitrida bora, koji čini kožu sjajnom iznutra.

Prednosti

Mineralna kozmetika je pogodan i za one koji imaju problem, ili vrlo osjetljivu kožu, jer ona ima антисепитческим djelovanje. Ona se sastoji u potpunosti od prirodnih sastojaka. Ona, na primjer, umjesto sunčanih filtera dodati cink oksid, koji štiti kožu i reflektira uv zrake na razini SPF 15. A umjesto umjetnih boja, u njoj se koristi željezo-oksid, tako da je moguće stvoriti čitav spektar različitih boja, koje će biti što realniji i prirodnu boju kože.

Mineralna kozmetika – univerzalna, jer je ona pogodna za bilo koji tip kože i spasiti od mnogih problema. Različite minerale djeluju na kožu drugačije. Na primjer, kalij obogaćuje kožu kisikom, a također pomaže koži da diše, natrij prati vodne ravnoteže, a kalcij je pogodno za brz prodor u kožu aktivnih tvari. U kozmetici se danas koristi kao aktivne mineralne sastojke:

•Termalna mineralna voda iz prirodnih izvora je u stanju imati na kožu umirujuće i protuupalno.

•Minerali осадочно-ognjen, ili цианиды, prikazuju štetne tvari na površinu kože.

Minerali savršeno абсорбируют koža masti, i iz tog razloga mineralna dekorativna kozmetika može koristiti ljudima koji imaju problematičnu ili masnu kožu. Mineralni puder, na primjer, neće zabijati u bore i kliziti, čime se vizualno što ih više vidljiv. Osim toga, prije nanošenja ne treba obvezno je koristiti korektor ili tonski krema, jer je ona sama po sebi ima odlično prekriva svojstva.

Prednosti mineralne kozmetike

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: