Pravo oblika obrva

Izraz lica osobe, obično se određuje od dužine, boje i linije obrva. Slatka obrve vrlo snažno utječu na izraz očiju. Ne isplati se pokušati promijeniti oblik obrva u potpunosti, možete samo malo prilagoditi, što motke na osnovnu liniju. Počistiti višak dlaka je nužnost, pogotovo ako su vaše obrve guste. Ako ste надумали ipak povući višak dlaka, onda to treba učiniti uz dužno svjetlu oko ogledala.

Pravo oblika obrva

Pravo oblika obrva , možete s pincetom. Выдергивать dlaka treba drastično slijedeći: u hramovima, вырывая ih jedan po jedan i treba propustiti bliže korijenu. Kosa, koji se nalaze iznad obrva, suza nije poželjno, osim ako ne želite promijeniti oblik obrva i dobiti na oštrom zavoju na njihove sredine.

Treba imati na umu da ukloniti suvišne dlačice treba neposredno prije spavanja ili nekoliko sati prije izlaska van. Potrebno je pažljivo обмыть svoje lice nakon svih postupaka. Nikada ne treba koristiti britva, jer se dlačice koje ste сбреете, onda će izrasti deblji i imati nepravilan oblik.

Ako su vaše obrve bezbojan i rijetke, onda treba samo malo dotjerati ih s olovkom prirodne boje.

Ako je vaša kosa je bujna, široke obrve stane više, a to znači da se pri ispravljanju linije je potrebno da biste dobili osloboditi od viška dlaka ispod.

Ako je vaša kosa tanka i rijetka, naprotiv, treba učiniti obrve osjetljivija. Potrebno je samo napraviti liniju u vanjski kut oka i nosnice nos za određivanje ispravne linije obrva.

Ako su vaše obrve prekratke, vizualno je potrebno proširiti područje висков. Unutarnji dio obrva, to je njihov početak dužan je ostati na jednoj razini zajedno s kutovima očiju i nosa.

Ako obrve сомкнуты, onda je to vizualno približava oči. Dakle, mali nos možete vizuelno поровнять s ostalim dijelovima lica uz pomoć zatvaranje obrva, štoviše, ne moramo posegnuti potpuno do bilo kirurškim zahvatima.

Ako je unutarnji dio obrve prekratke, onda sredina lica, kao i nos izgledaju malo šire.

Točan tipičan oblik vaših obrva može dobiti zbog korištenja opisanih preporuka, nakon čega će savršeno izgledati apsolutno s bilo kojim oblikom lica. Potrebno je napraviti nekakav okrugli na бровях, gdje je na sredini postoje nekom oštrom zavoju, ističući nakon ove linije pomoću olovke.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: