Pravilno skidanje šminke

Šminka mora pucati prije nego što odete u krevet. Koži samo treba očistiti, da bi ona mogla disati. Više od toga, provođenje postupaka čišćenja, vi pomažete jačanje metaboličke procese u vašem tijelu i poboljšavaju cirkulaciju.

Ako prije spavanja se nije skinula šminku, to će olakšati i preranog starenja kože i čak i pojave akni, камедонов. To je zato što je na svojoj koži po cijeli dan nagomilava ogroman broj bakterija i prašine, kao i izlučevine znojne i lojne žlijezde.

Pravila za skidanje šminke

Ukloniti šminku s kože lica treba s posebnim salvete ili, ako želite, pomoću diska od vate. Međutim, treba imati na umu da za potpuni raspad make-up treba koristiti dizajniran posebno za ovu kozmetiku, na primjer, mlijeko ili losion. Sapun skinu šminku s lica strogo se ne preporuča. Ako je vaša kozmetika vodu, za njegovo uklanjanje je potrebno koristiti posebnu двухфазную tekućina.

Kao i bilo koju drugu kozmetiku, kvalitetno sredstvo za skidanje šminke potrebno je odabrati s obzirom na tip kože. A nanositi odabrane sredstva je potrebno za određene masažnim linijama vrlo mekim i nežnim pokretima.

Također pri skidanju šminke je važan postupak. U početku treba očistiti usne, a zatim je potrebno ukloniti maskaru s trepavica, nakon što su uklonjene sve konture, kao i iz sjene stoljeća.

Što i kako snimati?

Ruž za usne mora biti uklonjen pamuk diskom, koji treba navlažiti u очищающем alatu. A treba premjestiti iz kuta usta: na sredini usne. Za takve svrhe najviše odgovara sredstvo za skidanje šminke, ima жировую osnovu. Ako koristite uporni ruž, snimati ga treba dvofaznog fluida. I zapamtite ispirati ruž sapun – iznimno je štetno!

Sjene također se uklanjaju pomoću diska, hidratizirana очищающим sredstvo. Ovdje je također vrlo važno odredište. Ukloniti šminku s gornjeg kapka treba od unutarnjeg kuta oka prema vanjskom, a s donjeg kapka — sve obrnuto.

U procesu uklanjanja lešina s trepavica treba pamuk diskom pažljivo provoditi od samog temelju trepavica i do njihovih krajeva. Čineći to, na donji kapak treba staviti polovina diska, смоченного sredstvo za maskara snimljen je lakše i ne растекалась na lice. Da biste uklonili ostatke šminke s očiju, može se također koristiti ватными štapićima. Pri tome pazite da se vaše sredstvo za čišćenje sredstvo, ne pogledate u oči.

Nakon što je kozmetika će se naplaćivati, potrebno je vaše lice je potpuno jasno.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: