Pravila za kućnu manikuru

Ako ne želite trošiti vrijeme i novac na izlet u salon za uljepšavanje, to možete izvršiti manikura kod kuće. Međutim, da bi vaš manikura izgledao besprijekorno potrebno je rukovoditi sljedećim pravilima.

Double čišćenje

Svi mi pokušavamo da koristi sredstva za skidanje laka, u koji su dodane hranjive i hidratantne sastojke. I to uopće ne čudi, jer se takvi lijekovi stvarno oguli lak nježno i nokti tako plijen. Međutim, ako je sredstvo koristite, to će vam prije nego što se nanositi lak potrebno masti nokte, jer ove korisne komponente na noktima ostavljaju film koji će smanjiti otpornost manikuru. Za tu svrhu možete koristiti bilo koju tekućinu, koja sadrži alkohol, a možete samo oprati ruke toplom vodom i sapunom.

Pravila za kućnu manikuru

Ne diraj kosu

Kako bi se ići na s vanjske strane obložen rub manikura, trebat će uložiti neki trud. Za to ćete morati ostaviti na miru svoju kosu i ne dirati ga dva-tri tjedna da se organizam shvatio da više nema prijetnje za kožicu i nije potrebno pojačati brzim tempom. Uostalom, što više срезаете kožicu, više tijelo obnavlja ga. U ovom periodu po noktima morati da se brine, uživati hranjiva i hidratantna ulja, a ako su se pojavili neravni, treba ih pažljivo očistiti posebnim tampon ili podnom пилочки, ali samo ne sa škarama.

Pravila za kućnu manikuru

Učinite kupka

Postoji nekoliko učinkovitih recepata kao što ванночек. Ojačati nokte možete uz pomoć kupke od morske soli s dodatkom nekoliko kapi joda. Ako želite вои izbijeliti nokte, potrebno je koristiti limunov sok. A možete jednostavno dodati u sapunici vodu za kupanje sok od pola limuna. Agresivniji će maska za nokte, koji se obavlja od paste za zube, kao i kupka od sode bikarbone i vodikov peroksid u omjeru 2х1. Suhi nokti mogu učiniti više živim uz pomoć kupke s toplim uljem.

Koristite пилочку za brušenje

Na glatku površinu noktiju lak prianja bolje, a to znači, i traje duže. Tako da imate nužno mora biti turpija za poliranje noktiju. Međutim, ne koristite ga previše često, ne više puta u dva tjedna.

Pravila za kućnu manikuru

Ne izrezati nokte

Kada ste обрезаете nokat, on se transformise i exfoliated. Uostalom, oblik vrha nokta polukružnom, a pinceta ili škare ravne. Dakle, umjesto da nokte, bolje спиливайте ih. Ovaj trik će vam omogućiti vašim ногтям ne pokvariti. Kako bi se to učinkovitije, molimo da budete na dva пилочками: fino zrnatog i крупнозернистой.

Radite u rukavicama

Napraviti domaću zadaću u rukavicama. Pogotovo ako koristite deterdžente, jer oni su vrlo agresivni i sposobni su uništiti i nokte i kožu vaših ruku. A o oborima mora se jako brinuti, jer su oni prvi izdaju naše doba.

Nanesite lak u dvije doze

Vjerojatno svaka žena koja barem jednom u životu obojena nokte, suočeni sa situacijom da ujutro oslikane s večeri nokti su bili s otiscima posteljine. Naravno, većina žena joj nokte u večernjim satima, kada ima više slobodnog vremena. Međutim, najbolje je da se ovaj postupak provodi u dvije faze: jedan sloj laka nanesite navečer, a drugi ujutro. Jedan sloj suši samo nekoliko minuta, tako ćete izbjeći nevolje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: