Pravila botox

Tebi je sigurno morao mnogo puta vidjeti na sliku žene, kod kojih je nakon botoxa, na prvi pogled od običnog ubod перекашивало lice. Ali ponekad se to događa. Pri pravilnom odabiru kirurga provodi taj postupak ti ćeš, često se mršti i osmijeh ili samo mršti nakon procedure. Pri tome je potrebno uzimati vitamine.

Tijekom dana ti osmijeh, изображаешь mimic гримасы, sve to dovodi do pojave bora. Najčešće bore se pojavljuju u većini мимически aktivnih područja: između obrva, na čelu, na stražnjem dijelu nosa, u kutovima očiju. Pojave tih bora ni na koji način povezani s promjenom starosti kože.

Oni mogu biti čak i kod trogodišnjeg djeteta, tako da glatka ove bore potrebno je poseban pristup. Provesti botox ne više od 4 puta godišnje. Bore mrštenja разглаживают pomoću injekcije botulizma tipa A (toksin injekcije). To je otrov, koji je izoliran iz bakterije Clostridium botulinium, on je formiran u nedostatku kisika. Primaju ovaj toksin u laboratoriju. Ga više puta očistiti i razrijedi.

Botox djeluje vrlo jednostavno. Nakon unosa lijeka on blokira živčane završetke mimičnih mišića, i oni su blokirani, to dovodi do toga da prestanu padati i čine заломы. Tako se sprema prirodni oblik lica, i to ne pretvori u maslac.

Nakon injekcije kroz tri tjedna otrov iz tijela u potpunosti će se pojaviti, a njen rezultat se zadržao do tada, dok se u potpunosti ne oporavi pokretljivost muskulature, to traje od 3 do 9 mjeseci.

Potrebno je znati da botox ne pomaže kod dubokih bora. Ovaj postupak se najčešće čine žene, u dobi od kojih 32-43 godine, ali postoje slučajevi da i 18 godina.

Pravila botox

Provesti takav postupak potrebno je samo u sjedećem položaju ležeći — ni u kom slučaju ne smije. Postupak ima pravo provesti prošle obuku stručnjaka, koji zna sve detalje lijeka, najčešće je to plastični hirurg, koji je nametnuo visoki profesionalac u području plastične kirurgije.

I najmanja greška može dovesti do nepovratne posljedice, koje se ne može popraviti. Obično prije zahvata specijalist provodi savjetovanje. Prosječna cijena botoxa je 400 hrk po komadu. Treba uzeti u obzir da je liječenje se ne provodi tijekom menstrualnog ciklusa zbog činjenice da je bio intenzivniji osjećaj boli kod žena.

Za 14 dana prije zahvata se ne uzimajte nikakve lijekove koji sprečavaju zgrušavanje krvi. Postupak botox se održava u roku od 15 minuta.

Postoje slučajevi pojave nuspojava: mučnine ili vrtoglavice, ali to se događa vrlo rijetko. Učinak počinje manifestirati na 3 dana nakon zahvata, a konačno nakon dva tjedna. Napravili prigodan botox Мадонне, Courtney Котес i Victoria Beckham.

Loše: Nicole Kidman, Melanie Griffith, Terry Hatcher.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: