Pravi make-up pod plava haljina

Mnoge žene vole garderobu u plavim tonovima za svoju nježnost, elegancija, zagonetnost i raznovrsnost. Haljine u plavim tonovima, uvijek će biti povezan kao na bučnoj zabavi, tako i kada se osami spoju, kao što je u strogom uredu, tako i u noćnom klubu. Ovdje je glavni sastojak je stil haljina, dobro izabranim ton plave boje. Najvažnija stvar u načinu — potrebno je ukusno sve kadrirati u jednu cjelinu.

Make-up pod plava haljina

Za odjeću u plavim tonovima vrijedi pokupiti poseban make-up. Slika će izgledati prilično hladno, jer je plava boja je podložan vodenog elementa. Stoga, make-up mora biti više mekim toplim tonovima. Na primjer, ružičasti, breskve, zlatne, smeđe, bež ili čak koralnog nijanse. U suprotnom, žene će izgledati previše blijeda i hladna, kao Snježna Kraljica. Međutim, i u toplim bojama, postoje iznimke. Na primjer, ne možete koristiti make-up razne nijanse crvene boje. Oči, oslikane crvene sjene, izgledaju bolno i podsjećaju na oči загнанного zeca.

U ovom boju ansambl profesionalni vizažisti kategorički protiv plavih nijansi u make-up. Blue sjenilo veliki, ne sve žene. Osim toga, odabirom ove vrste make-up, čak i галантная dama može pretvoriti u провинциальную cuclu. Velika greška je mišljenje da je svijetlo plave oči vrijedi naglasiti zasićenih plavim sjenama. Ovu vrstu make-up će oči блеклыми i vodenaste kao Sirena. Sva prirodna ljepota će biti izgubljen. Šminka mora istaknuti značajke lica žene, a ne обезличивать ih.

Međutim, za navijač plavih nijansi u šminke postoji izlaz iz ove situacije. Iskoristite plavi eyeliner samo na liniji donjeg kapka. Gornji kapak treba staviti make-up sjene posteljina toplim tonovima. Upravo ta vrsta šminka će biti prikladan u plavoj ansambl.

Za modre odjeće najuspješniji rješenje u šminke je da se usredotočite na očima žene. I ovdje ne može učiniti od voljenog stila «smokey ice». Šminka može učiniti kao u klasičnom crno-sivoj varijanti, tako i u više mekani stil – kombinacija smeđe i bež nijanse sjenila za oči. A evo maskara košta odabrati po svom ukusu – kao crni, tako i smeđe ili sive boje.

Za plave haljine u make-up je vrlo elegantno izgledaju tonove sive sjene. Oprezan treba biti s obrva, oni ne bi trebali biti previše kontrastom u odnosu na boju kose.

Kada je make-up pod plava haljina treba obratiti posebnu pozornost na koži lica žene. Uostalom, na koži vidljivo bljedilo i синюшность, koja оттеняется od haljine plave boje. Ne podcjenjuj u ovom slučaju uloga rumenila i kvalitetan tonski osnove. Uostalom, ni jedna žena ne želi imati пепельный, ili sivu boju lica.

Bilo koju make-up bi trebao početi s dobrog čišćenja i nanošenja kvalitetne baze s obradbom svih nedostataka. Zatim je u pitanju zvučni krema koja treba odabrati na 1-2 tona tamnija od prirodne boje kože. U tom smislu, učinit će lice više zlatnim i toplim. U румянах bolje će nježno ružičaste nijanse.

Nakon što provedu potrebnih u make-up veliku pozornost oči, nemojte zaboraviti na usnama. Ne može se koristiti ruž lila ili tamno smeđe boje, ako je žena odjevena u plavo haljina. Najviše osvojili su blijede nijanse narančaste ili ružičaste boje. I lijepo izgleda na usnama transparentni sjaj.

Dakle, žena u ormaru plave boje ne treba podcjenjivati svoj make-up. Tako što je naglasak na očima, nakon što je trajna tehnika šminkanje i uspješno скомпоновав raspon boja, svaka djevojka će steći tajanstvenu zagonetnost i jedinstvenost. Stil će biti tu zovu i zadiviti svoje zadivljujuće svježine, a ne otjerati prehlade i безжизненностью Snježne Kraljice.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: