Pranje kose bez šampona

Kada je u pitanju naše kose, prestanemo brojati novac. Uostalom, kosa – što je najvažnije bogatstvo žene. A obilje sredstava za njegu kose, koje nam nudi moderna tržište za uljepšavanje – jednostavno nevjerojatna. Sprej za vlaženje kose, losion za lako češljanje, serum za kraj kosu, pjene za rast… A boce koje su zanimljive i nezaboravne… Uopće nije jasno, kao što smo živjeli sve ove godine, bez ulja za split kose… Oči pokrenuti i sumnje, zajedno s našim «кровными» ispariti u djeliću sekunde.

Samo izvan даешься, kako su naši preci uspjeli bez svih tih «esencijalne» znači i pri tom još i pljuvati заплетали? Baka se koristi da дарила priroda i, valja odati im počast, sretni u ljepoti i zdravlju svojih шевелюр. Da nije uvijek moguće reći o nov medijima.

Nažalost to prijaviti, ali većina modernih sredstava za njegu kose, — vrlo sumnjive kvalitete. Nadajmo se, da oni, ako i nije puno pomažu u njezi kose, onda barem ne jako im štete. Ali to je tema za drugi članak. Danas smo pokupili informacije o testirani i najviše mudrim ženama sredstva za zdravlje i ljepotu naše kose bez dodatnih troškova.

Slijede primjeri najučinkovitijih sredstava za svaki od tipova kose, stoga, prije nego pređete na praktičnu primjenu naših preporuka, potrebno je odrediti vrste to je vaše kose.

Dakle, za normalne kose

Pranje kose bez šampona

Jaje šampon

Pranje kose bez šampona

Za pripremu ovog jednostavnog šampon je potrebno: 1 jaje, щипотка borne kiseline, voda.

Sve sastojke je potrebno dobro izmiješati uz pomoć miksera. Dobivene tekuću tvar može pretočiti u флакончик od starog šampona i sigurno primijeniti u vrijeme oprala glavu.

«Club» za kosu

Potrebno je: plastična posuda, 1 šalica tople vode 1 žlica sode bikarbone. Soda se spaja s vodom i promiješati u čaši. Oprati kosu i dati im da se osuši bez upotrebe fena.

Za masnu kosu

Senf šampon

Potrebno je: 2 žlice suhe gorušice, 3 šalice tople vode.

U 1 čašu tople vode potrebno razrijediti senf potpuno otopi. Nakon obrazovanja homogenu smjesu, dodajte preostalu vodu. Unesene tvari oprati kosu, nakon čega je isperite ih отваром od kamilice. Ostavite kosu da se osuši prirodnim putem.

«Бражка» za kosu

Potrebno: meso raženog kruha, sirutka u prahu, šalica tople vode.

Mrvica kruha treba preliti toplom vodom i ostaviti do trenutka fermentacije. Dalje, dodati malo seruma. Takav «бражкой» operite kosu koristeći više tekućom vodom.

Za suhu kosu

Potrebno je: 2 žumanjka, 100 ml votke, 5 ml amonijaka alkohola, 50 ml vode, češalj, duboko u zdjelu.

Sve sastojke staviti zajedno u dubokoj posudi. Zatim, dobivena tvar, kroz kosu ravnomjerno rasporedite po obodu kose. Masažnim pokretima utrljajte masku u korijen kose. Pustite da sredstvo na nekoliko minuta, nakon čega temeljito isperite.

Kao нехитрыми «napitak» možete razmaziti svoje kovrče pri svakom sljedećem pranje glave. Važno je nanositi samo na mokru kosu, nanesite tvar u toplom stanju i da se ne okrenu za kosu nakon pranja. Nadamo se da će podaci savjeti sviđa vaše kose i dati im novu snagu.

Pranje kose bez šampona

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: