Prah perli u kozmetici

Prah perli proizvode kroz drobljenje i mljevenje bisera do sitne prahu nakon što je pažljivo oduzeto i продезинфицируют prirodnih bisera.

Već prije mnogo stoljeća biser u prahu koristili kinezi i japanci u kozmetici i tradicionalne medicine.

Prah od sedef ili prirodnog bisera dugo boravite u službenim lijekova u kineskoj tradicionalnoj medicini.

U Aziji žene se također koriste ovaj medij da bi se produžiti mladost. Oni ga koriste ne samo kao dodatak na крему ili u prahu, ali također i uzimaju ga unutra. Uostalom, stoljećima su dokazane i potvrđene anti-age i ljekovita svojstva biser u prahu, koji je u stanju nanijeti na kožu u ton, da joj više podatna i elastična.

Sastav

Biser u prahu pedeset posto se sastoji od proteina conchiolin, odgovarajući sastav keratin, koji je glavni sastojak u strukturi vanjskog sloja kože i štiti je od štetnih vanjskih utjecaja. Protein bisera sastoji se od dvadeset različitih aminokiselina, koji su odgovorni za metaboličke, kao i regenerativne procese u stanicama i za njihovu hidrataciju.

Francuski znanstvenici su nakon deset godina istraživanja svojstava sedef i njen utjecaj na ljudski organizam, a posebno na kožu, potvrdio je da je biser u prahu po svom sastavu vrlo slična sastavu vanjske slojeve kože. Sitne čestice biser u prahu prodiru kroz kožu i djeluju na elastičnost i čvrstoću kože i poticanje procesa oporavka.

Kroz ono što ulazi u sastav biser u prahu kalcija, on je u stanju матировать kožu. Ona također ima anti-upalni i antiseptička svojstva, stoga je posebno pogodan za problematične i masne kože.

Prah perli u kozmetici

Glavne prednosti

Pijenje biser u prahu ima puno prednosti:

•Poboljšava metabolizam u koži i smanjuje bore.

•Također poboljšava čvrstoću i elastičnost kože, jača i smiruje ju, a također pridonose obnovi.

•Sposoban заживить mala oštećenja, sprečava фотостарению kože, štiteći ga od štetnog djelovanja uv zraka.

•On je u stanju ukloniti bore, začiniti i posvijetliti kožu lica.

•Smanjuje pore i матирует kožu, upija višak sebuma.

•To se može primijeniti na sve tipove kože.

Prah perli u kozmetici

Vrste kozmetike na temelju biser u prahu

1.Sedef. On je u prahu čestice bisera koji se koriste kao эксфолиан u kremama, скрабах ili maskirani.

2.Hidrolizira u prahu bisera. To je vodena otopina bisera, koji se primjenjuje u kreme, maske, лосьонах ili тониках. Također se koristi za proizvodnju солнцезащитной kozmetike.

3.Biser u prahu. To je najviše skupi i ekskluzivni proizvod. Dobivaju ga kroz fragmentacije prirodnih bisera visoke kvalitete, što predstavlja blagi i fini prah bisera, koji je sličan cvjetnim pelud. Ga koriste za stvaranje delta матирующей u prahu ili osnove.

Prah od prirodnih bisera koji su pravilno skladišteni nema rok trajanja i može zadržati svoje ljekovita svojstva dulje vrijeme. Treba ga čuvati na suhom i tamnom mjestu, bez pristupa direktne zrake sunca i pri sobnoj temperaturi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: