Povratak sezone: sjaj za usne!

Vi ne čekali, a on se vratio! Jedan od modnih trendova koji dolaze zime – sjaj za usne. Barem takav zaključak se može učiniti, s obzirom фотоотчеты modne revije iz cijelog svijeta.

Čini se, hegemonija i ukupno властвование zauzet debele usne će to tek postati element priče. Dior, Moschino, Kenzo, Fendi, Roberto Cavalli i mnogi, mnogi drugi brandovi izdao bilo koji na pobjedničkom postolju modela isključivo sa sjajem za usne na usnama. Kad smo vidjeli ovo je prvi put (na modnoj Chanel, između ostalog) smo mislili da je to neka greška i stilisti su malo zbunjeni kozmetiku. Ali lavina uslijedile iza tog pojavljivanja drugih pojavljivanja uvjerila nas je konačno i neopozivo. To je sjaj za usne će biti u trendu otvaranja sezone.

I, naravno, u zimskim kolekcijama brendova previše toga higijenske sredstva. Ali «pravila igre» nekoliko promijenio od prošlog valu popularnosti блесков.

Prvo, prije su bili u modi jarke i bogatije boje. Sada блески – prozirne ili lako prirodnu boju.

Drugo, nema блесток i svijetle kapljice.

Treće, sjaj sada brže osnovni element, a ne program za ruž za usne. Tako da boje kao treći sloj odozgo na usne se ne isplati.

Pa, za svaki slučaj, podsjećamo: sjaj – podmukao i znojan stvar. Kosa teče + vjetar + sjajilo za usne = katastrofa.

Povratak sezone: sjaj za usne!

Povratak sezone: sjaj za usne!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: