Polaganje na dugu kosu: 10 ideja

Duga kosa šik sami po sebi. Tako i da se stavi ih sebi puno lakše, nego kratke frizure. Najveća poteškoća — ideja uvući kosu, kako bi ukupna slika je bio potpun i stilski. U salonu vam nudi puno mogućnosti, ali sve što je potrebno i biti u stanju učiniti «ono путное». Jer onda neće biti potrebno za svaku prigodu pristupiti majstori. Imamo 10 ideja stupova na dugu kosu, a mi smo sa zadovoljstvom podijeliti ih s vama.

1. Volumetrijske polaganje

Vrlo je jednostavan u izvedbi – volumetrijske polaganje. Da bi dodali volumen vaše kose treba vam sušilo za kosu, češalj za polaganje (okrugli) i malo mašte. Kada ste dodali željeni volumen kose i sve je spremno za izlazak u svijet, učvrstite svoje remek-djelo lakom za kosu.

2. Valovita polaganje

Iste sušilo za kosu i češalj pomoći će vam podići korijen kose, stvarajući na taj način volumetrijske vrhu. Drugo dužina kose накручивается плойкой u obliku zraka ljubavi. Pod takvu polaganje trebate samo šminkom istaknuti gornji dio lica, oči i obrve.

3. Slaganje sa šiške

Ako imate ogoljeni oval lica, a zatim dodajte malo локонам još šiške. U tom slučaju napraviti lijep šminku usana i očiju i vaš stil odmah postaje idealno za bilo koju romantične sastanke.

4. Slojevito polaganje

Ove godine u modi slojevitost ne samo u odijevanju, ali i u slaganju. Tako, brzinski šišanje i выстриженная palube маковка će stvoriti zanimljiv dnevni izgled. A pojedine obojene svijetle vlasi daju ne samo slavlje slike; prijelazi iz jedne boje u drugu stvoriti efekt bujne kose.

5. Perms vrha kose

Ako imate lijep oblik lica možete stil vaše kose završava uz pomoć fena i češljeve. Подкручивайте tek vrhovima prema unutra ili prema van, i odmah ćete postati poseban.

6. Polaganje duge ravne kose

Točno kosa – hit buduće sezone. Выравнивайте ih uz pomoć željeza. Iako пробор možete učiniti kako centralni, tako i na jednu od strana. Na takav polaganje na dugu kosu stane masivni pribor. Možete vezati glavu svijetle trake, staviti na desni-oštrica ili folijom. Zanimljivo, živo, pogotovo.

7. Kao da se nakon kupanja

Zanimljiva frizura za dugu kosu, da izgleda potpuno drugačije. Za njegovu provedbu намажьте kosu gelom. U zavisnosti od željenog efekta vlage, nanesite odgovarajuću količinu gela. Neobično izgledaju kosu, зачесанные pre. Iako je središnja пробор takvu frizuru sasvim neće pokvariti. Ako želite, možete vezati konja rep ili snop.

8. Kovrče na dugu kosu

Da izgleda kao nestašna djevojčica, možete učiniti u izobilju кудряшки. To će poslužiti kao odličan polaganja na dugu kosu. Sada podebljano djevojke, koje se ne plaše eksperimentiranja, često выстригают kosu s jedne strane. S kovrče i выстриженной ovdje ćete izgledati неординарно. Vi ste sigurno neće ostaviti ravnodušnim ljude oko vas.

9. Bob-kare na dugu kosu

Za kose dužine ispod prosječne djevojke često čine bob frizuru-four of a kind. Šik ako ćete raditi polaganje утюжком za izravnavanje. Ali i накрученные spirala ili kupastog oblika kose u ovom rezanju će izgledati sjajno i elegantno.

10. Velike kovrče

Uvijači za kosu i kliješta će vam pomoći da napravite velike kovrče. Za ove jednostavne frizure pramenovi za накручивания uzmite više, a zaključak na kraju pričvrstite lakom za učvršćivanje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: