Polaganje metoda брашинг

Ova metoda polaganje je jedna od najpopularnijih. Njima, možete lako koristiti kod kuće. Ali vrlo često imate poteškoća s korištenjem ove metode. Nakon njega također se ponekad pojavljuju split završava. Stoga je važno znati kako bi polaganje брашингом ispravno.

Брашем se zove velika okrugla četkica s vlaknima, dizajniran je u cilju da bi polaganje. U naše vrijeme postoje mnoge vrste takvih stakala: — od najlona i plastike, kombinovanu, kao i prirodna vlakna. Greben je univerzalno sredstvo za zaglađivanje kose i stvaranje ljubavi. Ali, važno je naučiti kako ispravno koristiti.

Kako bi polaganje брашем?

Polaganje uz pomoć браша postoje u isto vrijeme i za kosu i polaganja. U procesu postavljanja pomoću браша ništa komplicirano nema. Treba jednostavno nanesite malo sredstva za gradnju i početak same polaganje. Međutim pogrešne nespretan pokret mogu oštetiti kosu. Da biste to izbjegli, treba iskoristiti naše savjete.

Izbor kvalitetnih браша

60% uspješnosti polaganja ovisi o kvaliteti браша. Četke s kvalitetnim premazom suza i pahuljica vaša kosa neće biti. Materijali od kojih su izrađeni kvalitetne dlakav, treba izdržati visoke temperature.

Najbolje je kupiti dlakav profesionalne serije, jer oni su upravo kako bi se uz njihovu pomoć napraviti polaganje prilično često. Oni će vam služiti dovoljno dugo neće pokvariti vaše kose. Osim toga, oni su obično vrlo jednostavan za korištenje.

Pravilna priprema kose

Podleći polaganje samo lagano vlažne, kao i čiste kose. Međutim, ne isplati ih se stavi odmah nakon što ste помыли. To može oštetiti strukturu kose, a polaganje jako otpustite. Kosa mora malo подсохнуть na prirodan način. I tek nakon što oni postanu lagano vlažna, možete početi polaganje. Prije polaganja na kosu treba primijeniti термозащитное sredstvo.

Pa, ako je čekati dok se vaša kosa просохнут nemate vremena, možete ih osušite sušilom za kosu, ali bez korištenja браша. Osim toga, ako bi polaganje često, potrebno je voditi brigu o kosi i stjecati sredstva za njihovo napajanje, kao i oporavak.

Osim štete za kosu, na mokroj kosi nijedna polaganje ostati dugo neće biti, jer je za kratko vrijeme ih je vjerojatno da će uspjeti u potpunosti osuši.

Volumen od korijena

Još jedan preduvjet za uspješno polaganje uz pomoć браша je stvaranje volumena kod korijena. Odmah nakon toga vaša kosa će izgledati bolje. Osim toga, to će zaštititi kosu od oštećenja, jer često djevojke u nadi da će dati kosi volumen, oni su izdvajali u toku instalacije.

Tako početi polaganje treba s sušenja korijena. Ovdje se koristi prosječna temperatura zraka. Vlasi treba odvojiti i прихватить od najviše korijena, a mlaz toplog zraka usmjeriti na korijen kose odozdo. Nakon toga брашем i sušilo za kosu potrebno je provesti po cijeloj dužini vlasi, a da pri tome ne перегревая kosu. U tom slučaju zrak bi trebao ići od vrha prema dolje. Kako biste prikvačili učinak, slijedi isti postupak napraviti i hladnog zraka.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: