Pojačala – nova generacija proizvoda za njegu

Kreme, losione, tonike, esencije, serum, препраймеры i праймеры — popis svih proizvoda za njegu kože je ogroman. Međutim, nekome ovo, vjerojatno, činilo malo, i danas nam je ponudio novost sezone – бустер. Proizvođači kozmetičke industrije rade, ne žalite truda, želeći nas učiniti još privlačnijim.

Što je бустер?

Naziv tog alata s engleskog jezika prevodi kao «povećati, pojačati». U tome leži glavni zadatak pojačala. Ovi alati rade zajedno s drugima, povećava efikasnost kreme, losione ili seruma.

Takva sredstva su se počeli pojavljivati još nekoliko godina. Sigurno ste pokušali koristiti sredstva za rast trepavica ili pokušali sjaj za usne, povećava volumen. To su sredstva koje bi se moglo pripisati бустерам. Međutim, tada su oni još nije imao tako velik imena.

S razvojem kozmetičke industrije kao moderan sredstva kao što su pojačala počeli uvoditi u linijama za njegu lica, a zatim i u sredstva za njegu tijela i kose.

Pojačala razlikuju se od drugih sredstava, prije svega, sastav. U бустерах najčešće se koriste visoke koncentracije aktivnih sastojaka. Oni imaju tendenciju da se stalno gomilaju, s tim u vezi pojačala pomoći da brže postignete željene rezultate sredstava, u paru sa kojima oni rade.

Gdje se možete upoznati pojačala?

Pojačala rade u različitim područjima. Djelovanje nekih usmjerena na to da se pomladiti kožu, a druge na to, kako bi joj se sjaji, a neki će hidratizirati vašu kožu i čak poboljšava boju lica.

Dizajniran za njegu kose pojačala pomoći u poboljšanju njihova fleksibilnost, увлажненность i elastičnost, a oni koji rade sa sredstvima za šminkanje, pružaju dodatnu zaštitu vašoj koži. Pojačala za njegu tijela i sposobni za pomoć u rješavanju različitih problema.

Kako koristiti бустерами?

Ako morate odabrati бустер za njegu mladenačke kože, nema problema, možete ga koristiti kao glavno sredstvo. Ako je vaša koža izgubila sjaj, ili ona su se pojavili problemi poput bora ili suhu kožu, onda бустер treba primjenjivati svakodnevno dva puta na dan zajedno s kremom. Najbolje od svega, ako su oba ta sredstva će biti od jedne linije. U tom slučaju, imate više šanse za izbjegavanje alergijske reakcije.

Svakako, treba pažljivo čitati, kao što preporučuju koristiti ta sredstva i njihovi proizvođači. Neki savjetuju da koristite бустер zajedno s сывороткой, drugi – primijeniti бустер prije kreme, ali nakon seruma. Ne isplati se uključe i nanositi бустер debelim slojem, dovoljno mali broj alata. Бустер odmah se upija i odmah počinje djelovati.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: