Pogreške u make-up, koji su počinili sve

Šminka u početku je usmjeren na nešto što bi se istaknuti prednosti i sakriti nedostatke, ali ponekad se dogodi i to, da мейк-up ne samo da ne skriva ih, i naglašava. Sigurni smo sve radili takve greške, ali bolje da ne bi slučajevi s neuspješnim make-up do vrlo loše takvi incidenti.

Višak u prahu

Jasno je da je prah trajno popravlja šminku i ne daje lice «потечь», ali je malo predaleko — i lice poprima efekt posthumno maske. Za glazuru je bolje odabrati izgubiti i bez reflektirajućih čestica, također je moguće tijekom dana koristiti матирующие maramice.

Pogrešno nanošenje rumenila

Ako ste do sada втягиваешь obraze prilikom nanošenja rumenila, mi расстроим tebe — tehnika, koju su koristili naše mame i bake, odavno zastarjela. Smiješkom, ostvari rumenilo na «яблочки» obraza, pri tome veoma pažljivo растушевывая ih.

Debela olovka

Često, da bi naglasiti izraz očiju, radimo sjenilo donjeg i gornjeg kapka, zaboravljajući pri tome da je takav make-up zapravo spušta kapke, čini rez na oku manje i privlači pozornost na мешкам ispod očiju. Bolje napraviti sjenilo samo gornjeg kapka, ona će stvoriti efekt «mačje oči» i vrlo će osvježiti lice.

Tamni ruž za usne

Da, da, znamo, to je trend, ne izlazi iz mode već koji sezona (pogotovo sada u jesen). Ali budimo realni — tamne nijanse vizualno stisnuti usne. Žene u dobi ne isplati koristiti tamne boje ruža za usne. Naravno, ako vam se sviđa ovaj trend, ne vrijedi ga napustiti u potpunosti, ali je bolje ne nanositi vino i tamnocrvene nijanse, u one dane, kada izgledate umorni i замученной.

Nacreous sjene

Согласись, disco stil, odjeću sedam duginih boja, divlji runo i sjajne oči potonuo u zaborav — ako ti ne ideš na kostim stranke zapaliti pod E-TYPE, bolje nacreous sjene ne koristiti. U suprotnom, sve oko će vidjeti kako немилосердно oni naglašavaju bore mrštenja.

Pogreške u make-up, koji su počinili sve

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: