Pluća su slike na noktima

Nanesite jednostavno crtanje na noktima može svaka djevojka, ne mora za to biti profesionalni. Kod kuće, to se obično događa tijekom uzimanja kadu postupaka. Ali može i svladati sve mudrosti ovog postupka.

Crtanje crtanje na noktima — to je jednostavan i učinkovit način kako bi svoje nokte privlačan. Početna obuka za dizajn noktiju, potrebno je prvo naučiti kako napraviti jednostavne elemente slike. Kako isti izgleda proces od jednostavnog dizajna noktiju? Se nanosi na nokat lak — temelj, na njega odozgo s iglom капаем nekoliko kapljica laka druge boje, a zatim lagano oštricom igla kružnim pokretima pomiješajte ove kapljice. Dobiveni predivna mrlje koje se vrlo impresivno izgledaju. Pri tome, nanositi kapljice treba u nekom redu, i onda baš u određenom smjeru ih miješati, da bi na kraju na sve пальчиках bio isti uzorak.

Može se napraviti slika, slično srca. Za to nanesite osnovnu boju, odozgo, dok je on još ne просох — tri raznobojnim kapljice s jedne strane nokta, i zatim spojite ih, nakon što je na njih igle. Slika «pero» može biti, ako na glavni pozadini utječemo na raznobojnim kapljice po dijagonali, a zatim isto tako povezuje ih iglu i na samom kraju provodimo iglu od vrha prema dolje, označava centar naše slike.

Učenje je brzo i kvalitetno obavljati jednostavne slike na noktima, možete krenuti dalje i shvatiti složenije mudrosti ovoj struci.

A mudrost je takva da je, ispostavilo se, crtanje na noktima, a može se primijeniti čak i na vrlo različite načine, a ne samo iglom. Za to postoje razne šljokice za nokte, multi-boji u prahu-akrilna boja. A za primjenu pojedinih slike, osim igle ili posebnim štapićem, može se podići i manikura četkica različite debljine. Ako želi nešto neobično u obavljanju slike, bolje je pitati u pedikerski salon prelije iz posudice.

Pravi profesionalac svoje stvari, ne samo uredno izvršava jednostavne ili složene crtanje na noktima, ali i ponuditi određenu temu slika, u zavisnosti od vašeg raspoloženja — to može biti nešto romantično, cool, tužna ili vesela.

Moda je Moda, i to nije prošao i prolazi маникюрного vještine. Sada vrlo moderan izgled umjetničkih slika na transparentan ploče nokta.

To daje ruku djevojke ili žene nevjerojatnu nježnost i atraktivnosti. Može se nanijeti slika samo na slobodnu dio nokta, može se koristiti za nanošenje slike posebnu переводную sliku, čak i гелевые olovke možete koristiti za to. Sve zavisi od mašte majstora i željama klijenta.

Glavni «alatki» kad se odnosi sliku na nokat — to je tanak kist ili заостренная coli. Bilo koji od tih predmeta može stvoriti lijep crtež. Posao za male — samo treba pokupiti kombinacija boja i lakova.

Pluća su slike na noktima može se obavljati kao na tekućoj osnovi, tako i na высохшей — samo treba pravilno odabrati četku i ne zaboraviti da, u slučaju bojanje na невысохшем лаке, boje se miješaju između sebe. Nego gladak mora biti slika, tanji je potrebno odabrati četkicu. Ako manikura izvodi za neku svečanu prigodu, možete koristiti sjajnim lakom ili koristiti suhe šljokice. Na kraju rada uvijek покрывайте završio slikarstvo posebnim lakom-закрепителем.

Kao i u svakom poslu, stvarajući crtanje na noktima, potrebno je uložiti maksimalan trud i fantazije, kako bi rezultat bio zadovoljan vas. Odmah, naravno, sve se to ne dogodi, ali s vremenom noktiju dizajn neće činiti nešto komplicirano i neprovediva, samo treba prakse i trudu.

Izbor fotografija: jednostavne slike na noktima

Pluća su slike na noktima

Pluća su slike na noktima

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: