Pljuni na челке. Kao pletenica šiške: lekcije na slici

Smatra se da može pletenica udar samo na dugu kosu, ali stilisti su odavno uvjerio u suprotno. Čak i na jednostavan челке moguće je prikazati nešto neobično.

Jedan od najlakših načina – pletenica. Pletenica na челке će odgovarati gotovo na bilo koje frizure. Kao rezultat toga, možemo stvoriti pravo remek-djelo.

Pljuni na челке za dlaka različitih dužina

Glavna prednost pljuvati na челке – kombinacija sa bilo koje dužine kose. Ovdje je važna dužina šiške. Ako je kosa kratka, onda će odgovarati pletenje pletenice boho. Takav način će podići kosu s očiju. Pleter odgovara na delikatna obrub oko gledanja na cijelu liniju kose.

Za vlasnike duge kose postoji više načina tkati ražnju. Jedan od njih – svežanj, kroz koji se kose sa čela, možete ukloniti.

Francuski šiške – izbor više plemenit, podsjeća folijom ili vijenac. Pljunuo je priložen uz beretki, na primjer, u obliku cvijeta.

Jedan od zanimljivih opcija izrade pletenice za dugu kosu – francuski slap. Ako ne raspolažete vremenom za polaganje duge kose, onda se može pletenica jednostavnu elegantnu udar na rubu kose. Za stvaranje volumena, može pletenica udar obrnuto.

Načini tkanja šiške

Naučiti tkati, kikice, stilisti savjetuju da za početak pokušati na druge, ali osim toga, treba znati određenu tehniku.

Pljuni na челке boho. Da pletenica takav udar, potrebno je za početak podijeliti kosu na tri dijela. Prvi dio se sastoji od šiške, u drugoj se dodaje pramen duge kose, a treći – potpuno duge kose. Kada pletu kikice, onda naizmjence заплетают vlasi šiške i vlasi do vrha.

Pri tome, kosu treba izvući. Kada je pljunuo će заплетена, joj pridaju pomoću igle za kosu. Ova pletenica je pogodan za bilo polaganja, a frizuru. Poseban efekt – kosa, вплетенная u poni rep ili «ракушку».

Francuska pletenica na челке izgleda vrlo lijepo. Možda je to razlog zašto ova pletenica je složenija u izvedbi. Rade takav udar, postupno вплетая u nju vlasi kose s obje strane. Pri tome treba stalno se izvući kosu. Da frizura bude veće, treba malo izvući iz pljuvati vlasi. Tako tkati pletenica može i kod tanke kose. Pletenica može učiniti, kao da je od linije rasta kose, kao i na tjemenu.

Ako možete tkati jednostavna pletenica, znači nositi s kosom obrnuto. Suština takve pletenice u tome što je ona заплетается u плетении vlasi pod dno. Od šiške vlasi u kikice заплетают postupno, a zatim dodati razredi osnovne dlaka s glave. Ova pletenica izgleda vrlo živo.

Kako pravilno заплетать šiške

Da bi pravilno pletenica šiške, treba zapamtiti nekoliko pravila. Za osnovne savjete tkanja pljuvati uključuju sljedeće.

Prvo, kosa se dijeli na vlasi, obično tri.

Drugo, za tkanje jednostavan pljuvati zadužen samo kose šiške, a za složene – povezuju vlasi šiške i osnovnih kose. Tkati takav udar početi s šiške, a završavaju vezom šiške i duge kose, također moguć prijelaz pletenice u osnovnu frizuru.

Treće, pramenovi kose, važno je da se uvijek izvući. Inače, kosa će biti loše držati i neuredan.

Pravila izrade šiške-pletenice

Prvo, završio pletenica treba popraviti. Ako je kosa šiške će nastaviti u kosu, njen fiksne straga, na taj način okvir. Prilikom kratke kose kose šiške koje učvršćuju sa strane, na primjer, uz pomoć невидимок, koje će prirodnosti. Naglasak u sliku može dati lijepa bobby pin.

Drugo, čvrsto заплетенную pletenica može učiniti bolje. Lagano vuče za kosu u прядях, kosi daju volumen.

Treće, prije плетением pletenice kose treba češalj, a sve što je potrebno za stvaranje pljuvati, treba smjestiti u ruci (na primjer, četka za kosu, ukosnice, gumice).

Tajne tkanja šiške

Glavna tajna izrade šiške – odaberite željenu opciju u skladu s kategorijom lica.

Nakon toga potrebno je slijediti sljedeće korake.

1. Prvo, kosu treba oprati i isprati. Kosa treba smočiti ručnik i malo подсушить sušilom za kosu, nakon čega se nanosi penu, пенку ili gel.

2. Kosu dobro расчесывают i dijeli na dva dijela. Prva – kose šiške, drugi – veza šiške i duge vlasi, a posljednji – kosu s glave.

3. Kikice vrte uglavnom uvijek isti – u nizu. Prvi dio pokriva drugu, dok joj pokriva treći. Na svaki novi pramenovi treba dodati kose šiške ili duge ljubavi dok oni ne prođu.

4. Kada je pljunuo završava kose šiške, njegova prikvače na kraju čelo. Ako xhosa se nastavlja kroz kosu s glave, možete ga prikvačiti straga, pletenica u rep ili ukrasite vrpcom.

5. Kad završite tkati kikice, da joj treba popraviti, nužno pokrivanje lakom.

6. Kikice ukrasite po želji.

Pribor za kosu na челке

Za stvaranje svjetliju ili, naprotiv, više nježne slike, kosu možete ukrasiti. Na primjer, pletenice вплетают vrpcu, kojom je povezana kosa. Osim toga, od tankih vlasi kose trake moguće je napraviti cvijet.

Za veći učinak pletenica treba zaključati pomoću невидимок, ukrašena kamenja. A evo klinac s cvijećem pobjednika pogledajte na dugu kosu. Oni ne samo da će konsolidirati pletenica, ali i uljepšati frizure.

Međutim, prije nego što odaberete željeni dodatak, valja odrediti njegovu funkcionalnu ulogu. Kako biste prikvačili kikice, dovoljno je koristiti dugmad u boji kose. Ako je potrebno dodati u kosu svjetline, tada je potrebno da ga ukrasiti svijetle заколками i vrpcama. Kao ukras dovršiti sliku, čineći ga jedinstvenim.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: