Pletenice s vrpcama

Pletenice s vrpcama

Ne tako često frizura u obliku pletenica s vrpcama, tako da, kada svladati vještine za njegovu provedbu, uvijek se možete obratiti i na sebe pozornost drugih. A mi, zauzvrat, pomoći će vam ovladati tim vještinama. Morate krenuti na gore nama koraka, a vi ćete brzo svladati vještine takvog «хитросплетения».

Za obavljanje kos sa trakama trebat će pripremiti:

•Češljevi: mali česti zubaca i velike zube.

•Traka, boju i širinu kojih vi birate po volji.

•Male guma, dugmad, невидимки, dugmad i rakovi.

•Укладочные sredstva, kao što je gel, lak ili sprej.

I još će vam trebati vrlo spretnost svojih ruku i svoje vještine, koje će vam pomoći u ispunjavanju ove frizure. U redu, ako imate neka iskustva ili ako vas će biti na kome vježbati.

Jednostavne pletenice s vrpcama

Razmislite, kako isti заплетать jednostavne pletenice s vrpcama.

•Svježe opranu kosu dobro češljati i obradite sredstvom za davanje im glatkoću za pojedinačne dlačice ne ispadanje iz kose i ne пушились. Podijelite kosu na tri jednaka dijela.

•Provedite vaše traka između druge i treće dio. Odabirom trake, sjeti se, da je njegova boja mora biti kontrastne boje vaše kose i ton bi trebao biti u kombinaciji s vašom odjećom.

•Nakon toga se trebate prebaciti prvi pramen iznad je drugi, pružiti joj pod trakom i baci preko treći dio. Zatim trake treba продеть pod srednji dio, ona uvijek mora biti na svom mjestu – između druge i treće dio kose.

•Koraci koje treba ponavljati dok se kosa ne bi заплетена. Pri tome treba tkati zbijeno pletenica i pažljivo pratiti kako bi se traka ne выбивалась iz pletenice.

Školski pletenice s vrpcama

Ova frizura je idealno djevojke ne samo svaki dan, ali i za odmor. Pri tome vam nisu nužno će posegnuti za uslugama frizer, vi i sami možete pletenica svojoj svoju kćer kao pletenice. Takvu frizuru jednostavno ne mogu ne cijeniti nastavnici i kolege svoje djevojke.

Možete tkati pletenice s saten listova ili svile trakama, kao i s čipkom i drugim materijalima. Priključite svoje mašte, da bi ostvarili lijepu i originalnu frizuru.

Sve vrste pletenica-srca, pletenice od pet ili više vlasi, pletenice-slapovi, sajle ili колоски, — po našim programima možete svladati bilo koje pleter prilično brzo.

Za svečane prilike umesto traka može se koristiti šalove ili izvezena šljokicama ili perlicama trake. S takvim косами možete ići i za dan, i za stranku i za sve druge svečane događaje. Ne преуменьшайте vrijednost u tim frizurama trake, ona je sama po sebi već svijetle pribor i danas opet vrlo popularan u frizurama. Zaboravljena od strane na neko vrijeme, ona je sada ponovo krasi kosa moderne fashionistas i ne izgleda djetinjasto.

Iskoristite nastavku sheme, vi ćete biti u mogućnosti primijeniti u плетении svi dostupni u vašem arsenalu trake i postaviti stroge uredski stil, tako i romantičnu sliku Rapunzel. U tim planovima ćete sigurno pronaći pravu za vas frizuru koja se sastoji od različitih плетений s vrpcama. I to će vam pomoći izgledati ovoga Kraljica ili Princeza.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: