Plastificiranje kose. Da je to i zašto je popularan?

U posljednje vrijeme u asortimanu usluga stilski saloni za uljepšavanje pojavio takav prijedlog kako laminiranje kose. U prvo vrijeme ova usluga je naizgled strašan, ali danas je osvojio bijesan popularnost među ženama. Što je ljepota?

Mnogi fer spola žale na svoje kose: tanka, dim, вьются, ne uklapaju loše volumen i ostale Laminacija pomaže otkloniti ove nedostatke. Usluga je apsolutno siguran, naprotiv, laminiranje odlična zaštita za kosu od agresivnog okruženja.

Prilikom laminacije na kosu se nanosi poseban sastav, kao i kada se slika. Smjesu ravnomjerno raspoređuje po kosi, stvarajući osjetljivu foliju. Plastificiranje pogodno za popunjavanje pukotina i nepravilnosti u strukturi kose, a također stvara dobar volumen. U sastavu smjese za laminiranje ne sadrži amonijak, a tu su i silikon, zahvaljujući kojoj se kosa lijepo sjaji.

Postupak laminiranja недолгая, osim toga, dovoljno luksuzan. Žene uživaju u ugodnim mirisima i osjećajima.

Danas postoji mnogo proizvođača proizvoda za laminaciju, ali vodeću poziciju zauzima Paul Mitchell.

Plastificiranje kose. Da je to i zašto je popularan?

Ламинирующий sastav, bez obzira na marku proizvođača pobjeći će početi za oko mjesec dana. Ako niste zadovoljni svojom kosom, ponovite postupak. Zasićenost ne događa, tako da kako kosa naplatiti sastav onoliko koliko je potrebno. To je razlog zašto laminiranje apsolutno sigurno.

Jedna od prednosti postupka je povećanje za 10%. Osim toga, stvara raskošan sjaj i glatkoću. Kosa se lako uklapaju. Možete čak i odustati od učvršćuju lijekove poput pjene ili laka.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: