Piling tijela po pravilima

Čišćenje kože je jedan od najvažnijih faza u zakonskom ljepote-ритуале svake moderne žene. Piling možete očistiti i отшелушить mrtve stanice, kao i obnova gornjih slojeva epidermisa, nakon čega koža će biti nežna i meka, a također će se samo sjaji zdravlje. Ovaj postupak možete povjeriti profesionalcima ili ostvariti sami. Sve će ovisiti isključivo od vaše želje ili proračuna. Najvažnije pri tome se pridržavati određenih pravila, koji mogu učiniti proces ugodnijim i sigurnijim.

Piling tijela po pravilima

Recite «da»

•Prirodnim komponentama. Da bi mehanički piling, ne nužno trošiti novac na saloni za uljepšavanje ili skupe kozmetike. Možete napraviti piling sami kod kuće koristeći kristal-šećer, morska sol, zobene pahuljice ili kavu. Povezati komponente će vam kiselo vrhnje mlijeko, žumanjak, maslinovo ulje ili obična topla voda. Međutim, prije nego što se provoditi hardverski ili mehanički piling, trebate savjet liječnika-kozmetolog.

Piling tijela po pravilima

•Pravilnost. Vlasnicima masnu ili normalnu kožu piling treba učiniti jednom tjedno, a za one koji imaju suhu kožu, morate se ograničiti na jedan put u dva tjedna. Vrlo važno je napraviti piling na распаренной koži, tako da ovaj postupak je najbolje će se provesti nakon saune, kupke ili tuširanja.

•Integrirani pristup. Piling je vrlo važan, ali nije jedini karika u cijelom lancu koraka u smjeru postizanja idealne kože. Samo timski rad može ostvariti стопроцентного rezultat. Nevjerojatna ljepota i glatkoću kože postiže se prema sljedećoj formuli: piling+temeljito depilacija+hidrataciju. Birao upravo ono sredstvo za vlaženje, koji će odgovarati potrebama vaše kože.

Piling tijela po pravilima

Recite «ne»

•Fanatizma. U potrazi za ljepotom tijela, što je najvažnije, ne pretjerati. Masirajte kožu četiri-pet minuta s pomoću posebno rukavice oprezno i nježno, jer i zajedno s ороговевшими stanice kože možete ukloniti i zdrav sloj koji će vam biti potreban. U području dekoltea i grudi koža puno чувствительнее nego u drugim dijelovima tijela.

•Opasnosti. Piling treba biti koristan i samo. Dakle, ovdje je najvažnije vođeni načelom – ne škode! Dakle, ni u kom slučaju ne provodite piling na oštećenoj koži, a i ne koristite za piling lica sredstva namijenjena za piling tijela i obrnuto. Također valja učiniti prije pilingom test na koži kako bi se izbjeglo daljnje alergijske reakcije. A ako na koži ima hpv ili tumori, kao i ako ste pate proširenim venama ili čekate da se pojavi dijete, napraviti piling općenito se ne preporučuje. U svim sumnjama nužno posavjetovati sa stručnjakom.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: