Peptidi – tajna mladosti

Danas se u kozmetici, zajedno s биоактивными komponentama počela primjenjivati peptida. Peptidi – to je fantastično sredstvo za pomlađivanje kože. Oni su uspješno se bore sa starenjem, i to je razlog zašto je uživao veliku popularnost. I oni su moćan antioksidans. Kozmetika na bazi peptida – to je važna komponenta антивозрастного za njegu kože. Ona je u stanju da ga obnoviti mladost i zdravlje.

Пептидами zovu se molekule, koji su pronađeni u proteinima. Oni se sastoje od kratkih ostataka aminokiselina, koji se u lanci su povezani s pomoću peptid komunikacije. U svakoj stanici našeg organizma u malom broju peptidi su prisutni, kao i oni reguliraju različite biokemijske procese. U nekim peptida akcija фермантатное, drugi – to je imunološki i hormonska aktivnost, a drugi odgovorna za zacjeljivanje rana i ostale drugim riječima, najvažnija funkcija peptida je njihova sposobnost da utječu na sve žive stanice.

Glavne prednosti

Jedan od glavnih proteina u sastavu naše kože je kolagen. Upravo kolagen čini naša koža zategnutija, elastična i vrlo glatka. Ulaze u sastav kozmetičkih sredstava пептидные molekule sposobne prodrijeti dublje u kožu i djeluje na brzo stvaranje novih vlakana kolagena, oni također ne daju im uništena.

Te tvari – snažni antioksidansi, oni znatno usporavaju starenje, kao i poboljšavaju rad fibroblasta i utječe na pomlađivanje kože. To je razlog zašto je koža će izgledati mnogo mlađe i zdravije.

Vrste peptida

U kozmetologiji se koriste peptida nekoliko vrsta. Između sebe, oni se razlikuju po svojim svojstvima, kao i po broju aminokiselina. Na primjer, peptidi, koji sadrži dvije aminokiseline, no трипептиды – tri, itd. Iako to i nije u potpunosti točno, jer jedan i isti oblik može imati na umu pod sobom tvari s različitim svojstvima.

Peptidi – tajna mladosti

Palmitoyl Tetrapeptide-7

Ovaj peptid ima svojstvo pojačati funkcije kože, a čak i poboljšati aktivnost svih внутриклеточных sustava i smanjiti negativan utjecaj uv zračenja, kao i okoliš. Osim toga, on je u stanju usporiti pojavu bora. Smatra se da on može poboljšati na 34% količine kolagena, kao i za 26% broj ламинина.

Пептидные lanac također stimuliraju sintezu kolagena, da ih još zovu i коллагеновыми ubrzivača ili матриксилом. Najpoznatiji u ovoj grupi to je пальмитоил-пентапептид, koji se sastoji od pet peptida, koji su povezani jedni s drugima. On utječe na sintezu glavnih komponenti matriksa naše kože, a to je elastina, kolagena i hijaluronske kiseline.

Олигопептиды

Podaci peptida, ulaze u sastav protiv starenja šminka i sadrži šest i više пептидных jedinica.

Polipeptida

Poli-gama-грутаминовую kiseline koriste kao aktivnu komponentu za tvari koje vlaže kožu.

Аквапорины

Ovi proteini osigurati isporuku vode kroz membrane stanica.

Peptidi – tajna mladosti

Bakarni peptidi

Ti peptidi su dobili, lijepljenje na пептидным molekule bakar. Oni djeluju kao antioksidansi i utječu na regeneraciju stanica i zarastanje rana. Posebno su prikazani na primjenu nakon traumatskog kožu procedure, na primjer, kao što su kemijski piling ili laser resurfacing. Oni smanjuju rizik od pojave ožiljaka ili ožiljaka, kao i ubrzavaju proces zacjeljivanja kože.

Najnoviji kozmetički razvoj – peptida utječu mimičnih bora na neuro-mišićna sinapsa ili neuropeptida. Njihovo djelovanje slično djelovanje botoxa, oni opustite mišiće lica, a da pri tome ne paralizirajući, samo ometa prolaz puls, taj обращом stezanjem kožu i разглаживая bore. Glavni predstavnik ovdje je Argireline ili acetil-гексапептид-3, koji nema nuspojava akcije. Međutim, treba primjenjivati duže vrijeme.

Ako pronađete pravo peptida, koji će raditi u vašoj kozmetici, oni mogu upravljati svim procesima u koži. Trenutno, oni su najbolja alternativa svim mogućim injekcije гилауроновой kiseline ili kolagena. Peptidi će vam pružiti najbolji mogući učinak.

Peptidi – tajna mladosti

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: