Pedikura kod kuće

Noge također trebaju njegu, uostalom, njegovanim noktima i zdrave пяточки – ne samo lijepa, ali i seksi. Dakle, ženama preporuča se napraviti pedikura ponekad tijekom cijele godine, a ne samo pred ljeto. Koliko često treba napraviti pedikura ovisi o pojedincu. Na primjer, netko koža i nokti raste brzo, kod drugih ne. Kada je potrebno napraviti pedikura riješiti sami, onda i ići u salon. Ali je sasvim moguće napraviti pedikuru kod kuće. O tome kako to učiniti, i reći će «Moda».

Pedikura kod kuće: prva faza

Prije nego se krene na samog postupka, treba dobro oprati noge i pripremiti sve što je potrebno. To je lavor s toplom (ne vruće) vode, morska sol, gel za tuširanje, po želji aromatično ulje. Kao i alat: škare, пилочку, plavac, лопаточку za nokte, koja se mora dezinficirati. U zdjelicu s vodom, dodajte morsku sol i gel za tuširanje. U vodu možete dodati omiljeno ulje. Nakon toga spustite stopala i zdjelice, kako bi koža i nokti размякли, držite ih u vodi. Nakon 10-15 minuta obrišite svoje noge krpom i početi pediker. Prvo огрубевшую kožu sa stop ukloniti пемзой, a zatim lagano ravno odrežite nokte (da se izbjegne врастания). Zatim poravnajte rubove pilom. Preporučuje se kožicu lagano pomicati prema bazi nokta posebnom lopaticom, ali ne i smanjiti. Posebne пилочкой отполируйте nokte.

Pedikura kod kuće: druga faza

Za kućnu pedikuru bio potpun, treba dobro напитать i navlažiti kožu stop pomoću hranjive kreme (nanosi debeli sloj). Zatim se preporučuje noge odozgo omotati plastičnom folijom i stavite čarape (po mogućnosti na 1-2 sata). Kao rezultat ćete dobiti glatka, nježna roza пяточки. Pedikura kod kuće omogućuje da se ovaj postupak čak i preko noći. Također možete napraviti jednostavan masaža stopala. A prirediti pravi odmor za svoje noge, može se pribjeći парафинотерапии kod kuće.

Konačni korak je opcionalan, ali željeni

U završnu fazu kućnu pedikuru će postati nanošenje laka. Za to je potrebno, prije svega, masti površinu noktiju, a zatim nanesite lak po svom nahođenju. Ako vam omogućuje sposobnost, može se napraviti i oslikana. Da ljepota pedikura traje duže, prije premazom laka, nanesite podlogu, a na vrhu закрепитель laka.

Pedikura kod kuće – vrlo koristan i jednostavan postupak. Zapamtite također, da se na stopalima postoje jake akupunkturne točke, koje su odgovorne za svaki organ tijela, tako da se čišćenje na ovim prostorima omogućuje potaknuti ove točke pri hodanju. Lijepa i pravilno napravljen pedikuru kod kuće, daju osjećaj savršenstva.

Ako na nogama površine neravne nokte, može se izgraditi nokte. Ali to se može učiniti u salonu ili kod majstora u kući.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: