Osnovne faze šminke

1. Tonski krema

Ne isplati se nanositi ton na cijelu površinu lica. Nanesite samo na onim mjestima, gdje postoje nedostaci. U većini slučajeva to: ispod očiju, oko nosa i usta, kao i na bilo kakve mrlje na koži, ako ih ima.

2. Маскирующий olovka

Povoljno iskoristiti ton krema u obliku ruža za usne. On može zamijeniti маскирующий olovka. Разотрите ton prst — posebno pažljivo oko unutarnjih dijelova oka (u tim mjestima ljudi često pojavljuju sive sjene) i oko nosa. Маскирующим olovkom pređite na vrhu tonsko krema.

3. U prahu

Ujutro je bolje koristiti mrvljiv u prahu. Nanesite ga pomoću велюровой пуховки, a zatim maknite višak, uz veliku пушистую kist. Za glazuru u malom broju насыпьте na dlan i stavite u nju пушок, a zatim prevucite пуховкой na lice. Bolje je to učiniti prije nego što ste оделись, da ne posipajte puderom haljina. Prah može imati nešto žućkastu nijansu ili neutralni, ali vi ne bi trebali izgledati vrlo blijeda. Odabirom ton u prahu, a ne biti vođeni po boji kose. Razlika između podataka пудрами u tome, da je za plavuše ton svjetlije, a za брюнеток — tamnije. Ako još niste imali vremena tans, ali želite izgledati kao da отдохнувшая i preplanuo, a zatim izaberite ton svjetlije — za plavuše. A, ako ste već загорели, onda vam je potreban intenzivan ton, uzmite u prahu tamnije.

4. Obrve

Za obrve ne koristite olovku, a sjene. Treba ih nanositi krut četkom. Ne isplati raditi obrve previše crno. Samo dodajte malo boje, da bi ih naglasiti. Oblik obrva pokušajte bolje ne stvarati sami. Kontaktirajte salon, objasni čarobnjak svoje želje. Zatim kod kuće će biti moguće održavati oblik obrva, uklanjanjem povremeno (svakih tjedan i pol) višak dlaka pincetom.

5. Olovka za oči

Oči da je potrebno prije nego što leže na kapcima hladovini, kao i za većinu žena je to sasvim dovoljno. Umočiti kist za eyeliner za oči tamne sjene i mirno povucite liniju. Možete navlažite kist, a možete primijeniti ga na suhom.

6. Sjenilo

Kada je potrebno ne samo sumirati oči, počnite nanositi neutralna sjenila za stvaranje pozadine na obrve i na gornji kapak. Kao sjene, postat će temelj. Zatim se primjenjuju osnovne sjene. Jači ste umorni, više sjena vam je potrebno. Ali čak i na rubovima ne treba primijeniti tamne senke na kapak. Uzmi srednje tonove sive i bež, ugljen ili vrijesak, kako bi u sjenu šupljine i ruba oka. Rukovanje sa više od tamne sjene zahtijevaju vješti perje, i samo vizažisti će biti u mogućnosti da to besprijekorno.

7. Rumenilo

Kada se pravilno nanosite rumenilo, vi ćete izgledati mladoliko i svježe. Ženama je malo stariji treba dodati na ovu listu glavnih predmeta kozmetike još smeđe rumenilo. Oni će izgledati натуральнее, nego koralja ili crvene. Iz godine u godinu važnost tog trenutka će rasti, budući da se stanice kože zamjenjuju se sporije nego prije, i koža ne izgleda tako mlad. Može se primijeniti dvije boje rumenila: prije neutralne boje, a na njega nanesite svjetlije. Od tamnije od vašeg tena i kose, više rumenila vam je potrebno.

8. Ruž za usne

Možete staviti ruž na usne iz kućišta. Ali, kada se primijeni kist za ruž će se zadržati na usnama duže. Većini žena je bolje prilagođen srednje tonove, i oslikane usne će izgledati prirodno.

9. Olovka za usne

Ako usne je potrebno izdvojiti, onda обозначьте ih s olovkom nakon što je nanositi ruž za usne. Linija usana neće izgledati teško.

10. Maskara

Maskara je potrebno da pigment i загнуть trepavice. Ako je maskara dobre kvalitete, dovoljno je provesti na ресницам jednom. Za nanošenje možete koristiti poseban instrument za val trepavica, ali inozemstvo profesionalni vizažisti vjeruju da korištenje ovog uređaja, to znači da je loša kvaliteta trupa.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: