Омбре na русых kose

Najbolji ukras za žene, ovaj prirodom — to je zdrava kosa. Mnogi vjeruju da je najljepša boja kose – prirodni, i promijeniti ga, nije vrijedan, jer je to najbolje odgovara osobi. Tim više što su stalna promjena boje kose može negativno utjecati na njihovo zdravlje. Međutim, žena ne voli uvijek biti jednake, ona ima tendenciju da se razlikuju.

Često su ove promjene povlače za bold eksperimenti, uključujući i s kosom. Da eksperimentiranje s kosom nije utjecala negativno na zdravlje i izgled kose, holivudske zvijezde uveli u modu novi tip bojenje kose, pri čemu je korijen kose ne utječe. I zove ovaj stil – омбре. On omogućuje da se igraju s bojom kose, a da pri tome ne nanose im štetu.

Mogućnosti омбре za русых kose

Омбре – to je stil bojenja u kojem je kosa pri korijenu imaju prirodnu boju glatko prešlo na horizontalnoj liniji u svjetliju nijansu, koja doseže vrhunac svoje zasićenja na dohvat. Često tehniku омбре naziva «solarnu tehniku», jer je njegov učinak je sličan kao na prirodnu poslu kose na suncu.

Ta je vrsta pogodna za bojenje kose bilo koje boje i bilo koje duljine. Jedino prirodna boja kose ne bi trebao biti previše svjetla, inače željeni kontrast, neće raditi. Još jedna prednost ove vrste bojenje je da on ne podrazumijeva obvezno trajno izlet u salon za uljepšavanje, jer je rast kose se događa diskretno. I čak i ako je od posljednjeg bojenje prošlo je već puno vremena, frizura i dalje izgleda dobro. Danas postoji nekoliko varijanti ove bojenje kose.

Klasični омбре

Klasični омбре je kombinacija dvije nijanse – prirodnog i kontrastne boje, koji bi trebao biti na tri – četiri tona svjetlije od prirodne. Ako kontrast je ne više od dva tona, takav stil bojanje zove degradirati. Омбре na русых kose u idealnom slučaju, treba imati gladak prijelaz, bez jarko izražene granice.

Postići sličan efekt moguće je tek uz pomoć stručnjaka. On je vrlo impresivno izgleda na tamnim nijansama plave boje su: tamno smeđe, siv-smeđe, каштановый i druge. Također impresivno je омбре izgleda na рыжих kosi.

Pomoću осветленных vrha kose, možete urediti oval lica, vizualno promjenom njegove konture, možete istaknuti obilježja frizure i osvježiti vaš stil. I mnoge žene s takvom vrstom boje izgledaju mnogo svježije i mlađe.

Bolje samo омбре na русых kose mogu obavljati profesionalni stilisti. Međutim, ako želite, možete izvršiti ovaj postupak kod kuće. Za to vam je potrebna će biti:

•Kapacitet za boje. Ona mora biti metalne.

•Boja. Boja mora biti na tri – četiri tona svjetlije boje svoje sjene.

•Folija. Pre izrežite foliju na десятисантиметровые komadiće.

•Щеточка za slikanje.

•Radna odjeća.

Najčešći je način bojanja, koji koriste mnoge žene, to je slikarstvo pomoću cauda equina. Za to je potrebno odabrati kosu gore i vezati rep maksimalno blizu čela. Nakon čega se boje nanose od vrha repa na potrebnu dužinu, заворачивают obojeni vrhovi u foliju i ostaviti na što je potrebno za bojenje vrijeme. Ako vam je potrebna jednostavno učinak, može smanjiti vrijeme. Nakon toga boje, mora se oprati. U slučaju kada je primljeni boja ne odgovara, možete koristiti tonik koji treba primijeniti isključivo na vrhovima kose.

Za bojenje kratke kose najbolje odgovara raznolikost stila омбре pod nazivom белаяж. Za bojenje kose s pomoću ovog stila je potrebno nanesite boju širokim potezima u smjeru кончикам kose bez upotrebe folije. Na taj način može stvoriti jednostavan i prirodan izgled. Posebno impresivno je bojenje izgleda na šišanje četvorci.

Postoji još jedan način za bojenje, koji daje najviše glatka i prirodni prijelaz, međutim, ova tehnika je također najteže. Na pramen kose naizmenično nanosi boju nekoliko nijansi. To će stvoriti više blagi prijelaz između boja.

U boji омбре

U boji омбре više odgovarao za mlade i ambiciozne djevojke, koja se ne boji kazati o sebi i privlače pažnju na sebe. Princip slikanja ovdje isto kao i u klasičnom омбре, međutim, umjesto boje više svetle nijanse ovdje se koriste u boji boje. Oni mogu biti prirodne, tako i potpuno svijetle nijanse zelene, ružičaste, plave i drugih najhrabrije boja.

Ako ste обладательницей tamnije nijanse kose, prije bojenja kose završava, morat ćete napraviti. Ako imate svjetliju nijansu kose, boja se može primijeniti bez prethodne prilagodbe.

Još više kreativni izbor омбре je šarene омбре, koja se može dobiti kada se koristi više boja odjednom.

Омбре s jezicima plamena

Snagu svoje kose komore također možete uz pomoć bojenja kose омбре. Ovaj efekt može se postići окрашивая kosu u obliku jezika plamena. Sama tehnologija bojenja se ne razlikuje od prethodnih. Što je najvažnije, morate odabrati boju s dozom ili nijansama crvene. Tada омбре će izgledati posebno spektakularno.

Degradirati

Tehnika омбре je izvorno stvoren kao bojanje kose prema vrsti izgorjeti na suncu, međutim u procesu korištenja razvio u niz tehnika. Kako bi dobili najviše jednostavan učinak sagorijevanja kose, potrebno je konzultirati stručnjaka koji vam odgovara i uvoditi tehniku degradirati – rasvjeta ne više od dva tona. Takav učinak će biti najviše prirodno.

Ako imate dugu ili srednje dužine šiške, možete napraviti još više zanimljivu frizuru. Za ovaj čarobnjak je potrebno slikati ekstremne pramen kose s obje strane je svijetle boje омбре u potpunosti, od samih korijena. To će dodati upečatljiv naglasak na vaše lice.

Ako šiške do obrva, onda takav učinak postići nemoguće, ali s njim je također moguće igrati – ili затонировать krajevi, ili joj ostaviti bez boje.

Odabir boje za омбре

Boje boje bi trebao biti izabran na principu željeni učinak. Ono što je najvažnije, da treba pri tom uzeti u obzir, jer to je ono što se tiče kontrasta trebalo bi biti омбре na kraju. Dakle, polazeći od svoje prirodne boje za kosu izabrati boju na željeni broj tonova svjetlije.

Najbolje je koristiti nijanse čiste blondie, jer na tamno русых kose željenu boju na pakiranju boje može se i ne dobiti. U tom slučaju омбре može izgledati aljkavo. Tako da će biti bolje i prije bojanja posvijetliti njezine kose, a nakon toga s pomoću tonik im daju željenu nijansu. Tonik pomoći će vam, ako volite eksperimentirati, jer se brzo ispire i ne šteti kosi.

Ako ćete obojiti svoje plave kose u prirodne boje, osvjetljenje potrebno i nužno. A od kvalitete rasvjete, izravno će ovisiti boja. Tako da je najbolje da se obratite za to u salon za uljepšavanje. Tim više što su i boje neprirodne nijanse obično uključuju samo profesionalne linije boja za kosu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: