Ogledalo lak za nokte

Lakovi za nokte, postoji mnogo, i dizajneri svaki put izmisle nove i nove varijante. Tako da sa svakim danom izbor laka za nas postaje sve veći problem. Jedna od takvih vrsta je ogledalo lak za nokte, privlači poglede upravo zahvaljujući svojim iznimnim sjajem i obrnuti učinak. Ogledalo uvijek lak visokog sjaja i najčešće ima metalni sjaj.

Postoji nekoliko varijanti ploča manikura, u kojima se koristi sjajan i upečatljiv ogledalo lak. Prekrasan ogledalo manikura može doći na nekoliko načina. Možete samo pokriti ногтевую tanjur ogledalo lakom za nokte, a može se nanijeti na nokte posebna MINX-pokrivenost predstavlja lak-film. Osim toga, može se izgraditi na noktima tanke metalne пластиночки, međutim, ova metoda je isključivo салонным i mora se izvršiti školovano majstor manikuru. Drugi načini na koje možete primijeniti sami kod kuće.

Ogledalo lak za nokte

Najlakši način je da se nanošenjem specijalnog laka-filma, koji će dobiti svijetle ogledalo sjaj. Takva manikura može učiniti posebnim lakom-filmom koji se može kupiti u kozmetičkom trgovini ili putem interneta, a posebnu термолампа ili sušilo za kosu.

Ogledalo lak za nokte

Prije nanošenja laka podarite svojim ногтям željeni oblik, kao i uklonite stari lak ako je potrebno. Nakon čega na površinu nokta treba masti.

Ogledalo lak za nokte

Nakon toga je potrebno odabrati film veličinu, koja se može prilagoditi s pomoću škare za nokte, i pripremiti komadiće folije na поклейке.

Ogledalo lak za nokte

Nakon toga foliju je potrebno odvojiti od osnove i topline. Zagrijavanje treba nastaviti sve dok se film ne postane malo закручиваться. Nakon toga pričvrstite vrpcu na ногтю, počevši od baze. Film treba vrlo pažljivo разровнять.

Ogledalo lak za nokte

Također možete ostati na uobičajenom načinu izvođenja manikuru uz pomoć posebnog laka za nokte. Ovdje je najvažnije odabrati željeni lak. U tom laka ne bi trebao sadržavati otrovne tvari, kao što su formaldehid, дибутилфталат i toluen. Tako da ćete morati pažljivo pročitajte njegov sastav. To je osobito istinito kada ste izabrali ne profesionalni, lak, ali ga više jeftini analogni.

Ogledalo lak za nokte

Također obratite pozornost na kist. Ona mora biti čvrsta i ravna, inače nećete biti u mogućnosti nanijeti lak na noktima ravnomjerno. Konzistencija laka mora biti takav da kap treba da se povuku sa kićankama dovoljno brzo. Ako kap polako teče, znači, ovaj lak ogledalo sjaj će proći loše.

Ogledalo lak za nokte

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: