Odbojka na make-up

U filmu «Пирамммида» poznat bivšem SSSR-genijalni matematičar pod lažnim imenom Леня Golubovi rekao svom mladom prijatelju: «Ako želiš upoznati normalnu djevojku, potrebno je barem povremeno spustiti se u podzemlje.» Ovdje genij napravio malu pogrešku u просчетах, jer mnogo pojednostaviti svoj zadatak može отыскивая спутницу na javnoj plaži.

U kupaći kostim i s minimalnim make-up na licu može ocijeniti osnovanost djevojke bez dodatnih maski i недомолвок.

Bilo koju žensku figuru sa svojim vrlinama i manama dobro, možete uzeti u obzir na plaži. Ali обвисший trbuh ili bedra možete nabildani u teretani, a nedostatke u smislu lica će sakriti uspješno primijeniti šminka i kozmetika. Mnoge dame smatraju plaža mjesto «bez šminke» i tamo nema mjesta za svijetle i večernjeg make-up. No, kozmetika je drugačiji i pristup procesu odbojku šminke potrebno je vrlo delikatno. Za djevojke nije tajna da je na plaži kao i u svakom drugom mjestu grada i planeta je potrebno zaštititi svoju kožu od štetnih sunčevih zraka. Sunce oduzima vlagu sa kože, što ubrzava proces njezina propadanja i starenja. Stoga stručnjaci preporučuju primijeniti posebnu kozmetiku prije nego što su krenuli na plažu pod užasna sunce.

Suha kozmetike, kao što su prah ili talk bolje ne primjenjuju se na plaži pod vrućim suncem. Prihvatljivo korištenje u prahu s osnova krema s UV filtrom. Sjaj za usne na plaži se često koristi kao rumenilo i sjene. Usne su također osjetljiv na nedostatak vlage, tako da treba primijeniti specijalizirane balzama i блески, ali ne i ruž može пересушить osjetljivu površinu usana.

Odbojka na make-up

Treba uživati temelj ispod šminke i hidratantna krema, da bude zaštićeno na plaži. Okvir treba primjenjivati nije običan ton krema, a specijalitet krema mogućnosti odražavaju ultraljubičaste zrake. Za aktivan odmor idealno ne ton osnova, a krema s pigmentima mogli poravnati nedostatke i pouzdano štite kožu lica. Primjena kreme ne specijalizirana za UV odraz je poželjno ostaviti za večernje doba dana, kao rezultat njihove primjene na koži može nastati nekoliko dobi spotova, koji će u budućnosti morati liječiti, ali ne bi zagladiti консилером.

Trepavice također trebaju zaštitu i brigu, tako da korištenje vodootporne maskare na plaži potreba. Navečer učinite десятиминутную masku za trepavice od ricinusovog ulja. Ona potiče rast trepavica i povrati izgubljenu vlagu. Na plaži možete koristiti maskaru s masnu osnova, koje je lako ukloniti ako je potrebno.

Slatka dama uvijek treba biti u obliku kako će se sastati sa sudbinom jedan na jedan. Naravno pravi odbojka na make-up ne samo uljepšati, ali i zadržati kožu za godine koje dolaze.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: