Od plavuša u crvenu

U životu je tako ušao, da je privlačan ženama dopušteno mnogo toga. Ugodan izgled ima u sebi, omogućava da se upoznaju sa pravim ljudima i općenito se osjećaju sigurno. Međutim, želja biti uvijek ispred nas čini da se pitaju s vremena na vrijeme o promjeni imidža. Uostalom, svaka žena želi izgledati kao prava zvijezda.

Stavljajući pred sebe ciljeve, odabrati najhrabriji i složene. Uostalom, često potrazi nadoknaditi i nadmašiti svog idola je iznad oblaka san. A to je kao cilj postavljaju pred sobom veliki ljudi.

Boja kose o čovjeku može reći mnogo: koje on stavlja pred sobom prioritete, što mu je u ovom trenutku raspoloženje. Ako želite promijeniti nešto u svom životu, počnite sa frizura: učinite radikalno novu frizuru ili promijeniti boju svoje kose.

Ne treba se bojati promjena. Čak i ako promjena imidža nije vrlo moći ćete moći pokazati koliko ste originalni. Međutim, mi ovdje ne raspravlja o neuspjeha, govoriti o pobjedi.

Ako imate od prirode plavu kosu ili ste ih nekada покрасили u svijetle nijanse, prije nego što je drastično перекрасится razmislite, lice vam vašu novu boju.

Najviše blondes može doći crvena je boja koja najviše sliči na njega po nijansi. To nije tako teško promijeniti svoj izgled, kao što je tamnije boje i omogućiti vam se osjećati dobro, jer ne morate se naviknuti na radikalno novi način.

Međutim, mnogi se boje to učiniti, jer tu se ne potvrđuje страшилка, da kada перекрашивании plavuša u redhead boja može se dobiti uporne zelena.

Ovaj motocikl se vole reći svojim klijentima frizera. Međutim, ova činjenica je svi čuli, ali nitko nikada nije vidio. Može se, naravno, pretpostaviti da su u prošlosti postojale boje za kosu sa tako nuspojava. Uostalom, malo li je što je bilo u prošlosti.

Ali, mi smo s vama živimo u modernom, civiliziranom društvu, i da vjeruju u takve stvari ne isplati, međutim, kao što se ne isplati koristiti i jeftinim bojama.

Zašto baš crvena boja tako privlači našu pozornost? Kao što je utvrđeno od strane znanstvenika, crvena boja kose pojavio mnogo kasnije od svih ostalih boja. Prvo su svi imali plavu kosu, onda – tamne, i samo pedeset tisuća godina na vidjelo su se počeli pojavljivati žene s lijepom kosom vatrene boje.

Kao što je poznato, suprotni spol privlači sve neobično i novo. Ako postane crvena, vi ste to odmah primijetiti. I ako želite privući pozornost predstavnika jačeg spola, svakako valja uzeti u obzir ovu opciju.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: