Od oprati lice: kao što je pranje zobi i kockice leda

Ako pranje lice različitim kozmetičkim sredstvima, oni još uvijek ne vratiti Vašem licu svjež izgled? To znači da Vaša koža zahtijeva opće čišćenje.

Što učiniti? Kao ispravno i, što je najvažnije, nego za pranje?

Voda iz slavine – loš izbor, jer je u njoj jako puno хлорки, koja je štetna kako za kožu, tako i za organizam u cjelini. Tako da vodu za pranje lica mi pripremiti sami. Tip u zdjelu, šalicu kuhane, ali već odavno остывшей, vode i dodajte u nju ili esencije ljekovitog bilja ili mlijeko, ili пенку za pranje.

Kao što je pranje zobi

Također možete operite toplom zobene pahuljice žitarica. Utječemo smjesu na lice 5-10 minuta, a zatim смываем toplom vodom. Ova maska će Vaše lice je svježe boje, osim toga, da potpuno očiste Svoje ili od ороговевших stanica, ako radi takav postupak 4 dana zaredom.

Korisno za pranje ромашкой i drugim biljem

Odlično utječe na kožu žena uhvaćena u preljubu s ledom. Za to je potrebno pripremiti juha od bilo kojeg bilja (npr kamilica, neven), dati mu ga i sipati u kalupe za led. Zatim ih zamrznuti. A ujutro, umjesto uobičajenog pranja, jednostavno izvadite kocka leda i obrišite im kožu lica. To nije samo взбодрит, ali i stisnuti pore, smanjiti bore i da će trajno zadržati mlade.

Nego pranje kod problematične kože

Vlasnicima masne i problematične kože može pranje, tako što mješavinu soli i kave. Za to temeljito promiješati 0,5 žličice kave sa 0,5 žličica soli. Utječemo masu na mokro lice, malo массируем i смываем sve toplom vodom. To čišćenje oslobađa začepljene pore lica.

Ako koža sklona nastanku akni, potrebno pranje sodom. Ne zaboravite da učestalo pranje sodom vrlo štetno za vašu kožu. Takva mješavina može se pranje ne više od 1-2 puta tjedno. Da bi se takva mješavina, pomiješajte 1 h žlicu sode sa vodom, zašto masažnim pokretima utječemo na kožu lica.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: