Od bora: većina djelotvoran recepti

Bora nije pojavio na vašoj koži prije vremena, ne treba se ograničiti pomoću jednog kreme protiv bora. Redovito se treba primijeniti maske dva puta tjedno i ne konzumirati manje od jedne litre vode dnevno.

Uglavnom uživaju u hranjivim i тонизирующими maskama, koji sami ili kupiti u ljekarni. Maska se može promijeniti. U početku tjedna koristiti аптечную, a na kraju – domaći.

Hranjive maske protiv bora

Uzimaju žumance i pomiješati s 1 tsp. glicerin, nanosi na čistu kožu na 20 minuta. Maska se preporučuje ispirati toplom vodom.

Redovita uporaba još jedna maska daje odličan rezultat. Također se primjenjuje na 20 minuta na lice i vrat. Za to promiješati meso ½ banane 1 tbsp. l. kiselog vrhnja.

Također operite отваром od kamilice i nevena. Пакетированные bilja možete kupiti u ljekarni. Nakon varenje vrećica također koristiti, staviti na oči na 10 minuta. Takav postupak omogućuje glatka bore u kutovima očiju i smanjuje tamne krugove ispod očiju.

Od bora koriste piling, koji je dobro zamjenjuje kavu. Potrebno je uzeti 1 tsp. kava, staviti u dlan, i masirati 10 minuta, nanesite na mokro lice do isušivanja. Kava je dobar izvor antioksidansa.

Odličan lijek za bore oko usta i nosa su ulja grožđa, krkavine i marelica (ima u ljekarnama). Ulja se dodaju u običan krema protiv bora i nanosi na lice kao masku.

Uvijek isti redovite tretmane protiv bora ne daju željeni učinak, treba preispitati svoje obroke. Koži može nedostajati cinka, selena, vitamina b, c, A, E, d, kao i koenzim Q10. Nedostatak tvari mogu popuniti kompleks vitamina i elemenata u tragovima.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: