Country stilu oblačenja

foto djevojka u haljini stil countryCountry stilu kod mnogih ljudi izaziva sjećanja na Divljem Zapadu, o kaubojima, скачущих na brze noge, i o najseksi žena u nestašna, мужеподобной odjeću. Općenito je prihvaćeno da je country stilu oblačenja svakako uključuje pokrivač košulje, kožne hlače s resama, kožnu prsluka, kaubojske čizme, glavni atribut, kauboj šešir. To je jednostavna, prostrana i udobna odjeća koja se ne veže pokreta, a u cjelini, simbolizira selu život.

Ali ne treba misliti da je ova odjeća može se koristiti samo za rad u poljima ili vrtovima kući. Muškarac, odjeven u odjeću stil country, izgleda trendi i moderno. Poznati modni dizajner tog vremena jako poštuju ovaj stil u modi, za ono što se može izmisliti različite kombinacije vrsta odjeće, a rezultat je uvijek ispasti odličan: čovjek, odjeven u country stilu mogu se pojaviti, kao na glamurozni party, pa i otići s prijateljima na tjedan piknik u prirodu.

Country stilu oblačenja slike:

 Country stilu oblačenja

country stilu oblačenja slike i fotografije

Country stilu oblačenja

Country stilu oblačenja

country stilu oblačenja slike

Trenutno, country stilu je učestaliji u žensku odjeću. Štoviše, nije nužno haljina potpuno pod ovom stil, sasvim je moguće staviti neki jedan ili dva atributa iz prezentirane odjeće. Ženska odjeća stil country nužno napravljen samo od prirodnih materijala, to može biti pamuk, lan, koža, antilop, dres, vune ili delikatna čipka. Country stilu pretpostavlja prisutnost na odjeći stanice, u svakom izdanju, slike u fini cvjetni ili folk ukras. Boja predstavlja nešto u prigušenim tonovima, ali svakako сочетающихся između sebe, smeđe nijanse, bež boje ili zelene. Crna boja mora biti samo na kožna ili antilop proizvoda, druge vrste tkanina mora biti druge boje. Među vedre, svijetle boje, dozvoljeni narančaste i crvene boje. Uglavnom ženske odjeće stilu country naglašava figuru. Ako je prije toga, to je stvar slobodnog rezanja, sada dizajneri su se preselili u uži oblik. Country stilu oblačenja za djevojčice može podsjećati na umu hippy stil. Ali ako se pravilno kombinirati stvari različitih stilova, može se učinkovito kombinirati odjeću nekoliko stilova, na primjer, romantiku s country ili klasika sa zemlje.

Još slaganja fotografija sa stilom country u odjeći:

Country stilu oblačenja

Country stilu oblačenja

Country stilu oblačenja

country stilu oblačenja foto

Country stilu odjeće za muškarce — to je kauboj šešir s velikim poljima, prostrani košulja svijetle izgovara stanica, nužno je prisustvo malog noseći maramu oko vrata, cipele s oštrim i dugim čarapama, traperice i kožne jakne s resama. Naravno, ako je čovjek stavi na sebe sve atribute, onda, najvjerojatnije, okolne će ga za čovjeka. A evo i 2-3 stvari od stila country u kombinaciji s druge odjeće učinit će muškarci spektakularno модником. Muškarci tog vremena vole nositi prsluke i остроносые cipele. To je sasvim dovoljno da se razvije iz običnog čovjeka u divljem, atraktivan macho.

Ono što su drugi atributi mogu sadržavati u sebi odjeću stil country? To ženske torbe s dugim resama, jakne i cipele sa resama, ženske cipele sa mnoštvom tanke trake, duge ogrlice, izrađene od drveta ili kože.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: