Novi trend sezone — obojene obrve

Eh ova je ćudljiv i неуемная moda… jedva da smo uživati puno i umorni od svih vrsta tehnike bojenja kose u svim duginim bojama, kao što je na pragu nova ljepote-ideja. Pravi dar za hrabre fashionistas će se u tekućoj sezoni se novi trend – boja bojenje obrva. Izgleda da je prirodna ljepota i prirodne nijanse odlaze u prošlost, daje «zeleno svjetlo» hrabar rješenje i samosvjestan eksperimente nad svojim izgledom.

Kao i sa bojom kose, фешн-stručnjaci ne stavljaju granice u paleti boja za bojenje obrva. Zelene, crvene, boje i čak i zlatne obrve sve češće krase lica mladih fashionistas. Kako ne bi izgubio u cijeloj ovoj «šarene ljupkost» i pokupiti to je njegov izbor bojenje obrva, pročitajte u našem postati odmah.

Koju boju obrva odabrati?

Varijacija na temu «obrva», kao što smo već napomenuli, mnogo. Možete ga pokupiti pod boju kose (ako, naravno, kosa boje).

Možete staviti naglasak samo na бровях, naglašavajući boju očiju.

Obrve se mogu kombinirati s bojom samo neke obojenih vlasi kose (ako takve postoje).

Hrabar i odlučan djevojke mogu slikati svoje obrve odmah u nekoliko vaših omiljenih boja, koristeći tehniku «омбре».

Любительницы sjaj i šik, kada se ide na «večernjeg izlaska», može primijeniti boje – глиттер, šljokice, dijamanata i svjetlosnom senzoru, Sa tako neobičnim dizajnom obrve ćete se naći u središtu pozornosti.

Pružiti željenu boju obrva također je moguće i bez upotrebe boje.

Za to će vam trebati: olovka dosadna boje, sjene u ton olovke, ton osnova, kist za obrve.

U prvom redu, kao i u ostalim make-up, treba staviti podlogu ispod šminke na cijelu površinu lica, uključujući obrve.

Dalje, kroz oslikavanje olovke, прорисовать oblik vaših obrva.

Kulminira će nanošenje sjenila na obodu obrve (unutar obruča).

Tako, uz pomoć ove нехитрого način, možete promijeniti nijansu vaše brovok barem svaki dan u zavisnosti od vašeg raspoloženja.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: