Nokti cijevi

Prije nekoliko godina je u modu ušla je originalan i jedinstven oblik noktiju cijevi, koja je po uzoru putem korištenja umjetnih materijala. Ona objedinjuje mnoge prednosti: jednostavnost, ljepotu, praktičnost, milost. S engleskog riječ «pipe» se prevodi kao cjevčica ili. Nokti cijevi tijekom simulacije stisnut, postaje poput usku cijev. Pravilno izvršiti postupak izgradnju sposoban prilagoditi čak najviše невыразительную oblik nokta, pretvarajući ih u elegantno savršenstvo.

Značajke oblik noktiju pipe

U postupku izgradnju pribjegavaju vrlo mnoge djevojke, unatoč hitnosti натуральности i prirodnosti u vanjskom obliku žene. Duge nokte cijevi – savršen izbor za naglasiti prirodnu изящность ruke. Ovaj robustan, svestran oblik s prekrasnim besprijekorni очертаниями. Modeliranje cijevi – odličan način da se prsti više graciozan, ispružena. Međutim korekcije je graditi-gore ne može biti.

Oblik noktiju pipe

Glavna značajka ovog oblika je u poprečnom luku gljiva, koja se zove S-zavoja. Pri normalnom modeliranju on je ne više od 30%, a pri cijevi – 50% i više. S tim u vezi, slobodan rub dobiva oblik cijevi. Ovaj savijanja nastaje u vrijeme kada počinje proces polimerizacije materijala, no njegova struktura ostaje podatnom i mekom. U ovom trenutku nokat skuplja u stresnim zoni na obje strane, time dajući vrha obliku lukova. Bočne strane nokta moraju biti paralelne kada подпиливании.

Kada se dogodi učvršćivanje papira predloška, na prstima, treba ga malo podigao, tako da kraj je izgledao gore. Tada se oblik noktiju cijevi će izgledati бесподобно. Simulacija se može dogoditi samo uz pomoć akrila ili gela, da ga je nemoguće napraviti na типсах. Cijevi se razlikuje od drugih oblika tako da se vrh može biti uređen kao i sve: bademaste, ovalna, стилетообразным, kvadratnog, pravokutnog. I sve mogućnosti сморятся divno zbog полукруглого savijanja.

Metode izgradnju cijevi

Oblik noktiju cijevi su vrlo traženi, međutim, neki majstori u tečno govori ovom tehnikom. Umjetna nokat ploča će se formira pomoću gela i akrila. Međutim, mnogi su bili uvjereni da je prvi materijal ne daje pravo da se formira savjet. S tim u vezi, ranije koristili samo akril. Ali zahvaljujući razvoju ногтевой industrije bilo je mnogo helij sustava koji zadovoljavaju uvjet plastičnosti i čvrstoće.

Akrilno

Nokti акрилом cijevi

Akril – eco-friendly, termoplastičnog, izdržljiva je polimer koji se stvrdnjava pod utjecajem zraka. Ovaj materijal posuđuje sama dobro da лепке. Promjenom reagensa, možete podesiti vanjska svojstva polimera: transparentnost, brzina otvrdnjavanja, gustoća. Ranije je ovaj materijal korišten za izradu zubnih ispuna, što potvrđuje njegov visoke performanse.

Kada акриловом izgradnju prirodne nokte pre pripreme: provodi dezinfekcija, odmašćivanje, подпиливание i nanošenje праймера. Dalje, pod nokat подставляется oblik, свернутая konus. Četkica je navlažiti u мономере, akrilnih u prahu u obliku lopte. Nakon toga materijal ravnomjerno po obliku, istovremeno gradeći strukturu nokta. Зажимаются posebnim щипчиками rubove. Kada akril se osuši, oblik uklanja nokte подпиливаются, poštujući paralelizam strane.

Гелиевое

Nokte gelom cijevi

Gel je polimer, koji ima visok stupanj osjetljivosti na svjetlo. Pod utjecajem uv zraka dolazi očvršćavanje strukture materijala, pri tom on pretvara u krutu srijedu s желеобразной. Rad s gelom smatra se da je više vremena i zahtijeva posebnu vještinu. Гелиевое premaz je krhkija, pa запил treba provesti manje intenzivno nego u slučaju акрилом.

Tijekom гелиевого izgradnju noktiju pripremaju za postupak prema klasičnoj shemi: dezinfekcija, запил, nanošenje бондера ili праймера. Dalje, подставляется kupastog oblika oblik, odozgo se nanosi sloj baznog gela koji lijekove u uv lampu par minuta. Nakon моделирующего sloj nokte зажимаются щипчиками za dobivanje savijanje bočnih lica, šalju u UV lampu na trenutak.

Dalje oblik skine, instalira струбцинка za nokte kupili oblik cijevi. Nakon završetka polimerizacije materijala u lampu, uzdržan ljepljiv sloj, nokat ploča će запиливается, odmašćena i pokriven finish-gelom. Zadnji sloj materijala također, potrebno je dati застыть u uv lampu. Nakon toga možete početi dizajnu.

Turn-based tehnika modeliranja noktiju

Modeliranje noktiju cijevi se provodi na типсах, a na oblicima. Trajnost stvorio, a ne povećanjem debljine polimera, a u stvaranju ispravne geometrije. Nakon pripremu prirodnog nokta, moraju zamijeniti oblik, nanijeti materijal, modeliranju slobodan rub. U ovom trenutku važno je napraviti punu širinu budućnost gljiva, što će utjecati na trajnost. Nakon što je po uzoru dužina, zona kožicu, slobodan rub, стрессовая područje, linija je «tunel». Glavni kriterij za pravo poprečni luk, koji se formira kroz stezanje strane.

Turn-based tehnologija izgradnju cijevi:

Modeliranje cijevi manikura korak po korak

 • Prirodni nokti se pripremaju za postupak izgradnju.
 • Postavljena oblik, materijal se nanosi, dok je po uzoru slobodan rub.
 • Prikazuje se puna širina nokta.
 • Stvara dužina, vrh će se pojaviti u oval.
 • Po uzoru područje kožicu, slobodan rub, zona stresa, linija je «tunel».
 • Pritisnuta S-zavoja.
 • Održava se završna polimerizacija materijala.
 • Запил umjetnog nokta, pazeći pritom na paralelnost strane. Kada za slobodnog ruba pilu treba držati pod kutom od 45 stupnjeva s obje strane.
 • Površina noktiju cijevi запиливается kao donja luk.
 • Umjetna nokat ploča će samljeti i poljski, отполировал.
 • Маникюрной četke briše prašinu, primjenjuje se zaštitni premaz.

Video trening izgradnju noktiju kod kuće

Prednosti наращенных nokte ocijenio ženama u cijelom svijetu. Već nekoliko godina se sprema moda na takav manikura. Posebnu popularnost stekao oblik cijevi, koja čini prsti više točne. Možda produljivanje noktiju kod kuće? Svaka djevojka može naučiti samostalno simuliraju promašaj ногтевую tanjur. U nastavku su navedena video s ютуба, jasno pokazuje kako se stvara oblik cijevi. U njemu otkriva sve nijanse simulacije, koji će vam pomoći svladati tehniku. Prije nakupljanja morate kupiti potrebni materijal.

Foto dizajn noktiju cijevi 2015. godine

Na noktima cijevi pobjednika izgledaju raznovrsne mogućnosti oblikovanja. I najuspješniji je u boji ili bijele fr, koji je sposoban naglasiti neobična oblika. Odličan izbor se smatra slika kineske mural, koji je pogodan za proljeće-ljetne sezone. Da bi nokti kao vidljiv, koristi premazivanje однотонным нюдовым lakom. To je odlično rješenje za ured. Za dizajn nokta cijevi mogu se primijeniti čipka, neobične uzorke i ukrase, kamenje i drugi materijal dekor.

dizajn noktiju cijevi 2015. godine

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: