Njegu obojene kose

Trend je prošle sezone su u boji kose. Bilo je samo boja kose ne mogu se naći kod modernih fashionistas. Ali briga za takve kose treba mudro i vrlo pažljivo. Mi vam danas reći, kao što to treba učiniti.

Glavni problem sve boje kose je da su oni prilično brzo izgoriti na suncu i isprane. Da, i boje svijetle boje, vrlo često je kosa jednostavno se suši. Da bi se to nije dogodilo, treba se pridržavati nekih pravila.

Šamponi bez SLeS i SLS

Da bi boja održati što je duže moguće, treba isključiti iz predmeta šamponi s tim komponentama u sastavu. Treba koristiti blaži Павы. Вымоют vaše kose više delikatno, i boja ostati duže.

Njegu obojene kose

Ne koristite ulja

U sastav svoje maske i uređaja za kosu ne treba ulaziti ulja. Oni su, unatoč činjenici da je lijepo brinu za vaše kose, opere s njima boje dovoljno brzo. Također, ne koristite uljni maske i sastav vaših sredstava za njegu kose treba čitati vrlo pažljivo.

Njegu obojene kose

Ažurirajte boja

To ne znači da morate stalno bojiti kosu. Samo jednom tjedno treba dodati u vašu masku za lice malo boje, izdržati deset minuta i isperite. Ova jednostavna procedura помоет vam pomoći u održavanju boje na duže.

Njegu obojene kose

Učinite laminiranje

Ovaj postupak je savršeno štiti boju kose, a i sami kosu. Sada im se ne boje ni topla polaganje, ni negativan utjecaj na okoliš, niti tvrda voda. Vaša kosa je nakon toga će izgledati zdravije, a boja je kao na kosi traje znatno duže.

Njegu obojene kose

Увлажняйте kosu

Osim toga, ne zaboravite kosu stalno vlaži. Hidratantna sredstva za kosu su idealne za ljetno razdoblje. Također treba učiniti hidratantne maske, i, naravno, piti više vode. Posebno je važno da u takvim masovnim ulja se gotovo ne koriste.

Njegu obojene kose

Zaštitite kosu od sunca

Da bi boja kose ostao živ za koliko je moguće, treba ih zaštititi od negativnih utjecaja sunčevih zraka. Odličan izbor za to će biti raznih sprejeva sa zaštitnim faktorom.

Njegu obojene kose

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: