Njegu kože zimi

Da ne izgubi svoje atraktivnosti, potrebno je pažljivo pratiti kože lica upravo u zimskom razdoblju. Niska temperatura je štetna za kožu. Zimi često nas обдувает vjetar, i brzo smo замерзаем na hladnoći. Koža je na to vrlo osjetljiv. Kada zimi smo dugo smo na ulici, naše krvne žile lica obavlja već, zbog čega koža ne dobiva hranjive tvari. Koža gubi vlagu, brže stari i za nju je potrebna skrb.

U hladno doba godine može se preporučiti ne perite lice i ne koristiti kremu prije izlaska na svježi zrak. U većini kreme sadrži oko dvadeset i pet posto vode. U slučaju, ako nakon nanošenja ove kreme koža će izgubiti vlagu — to može izazvati smrzotine. Učinkovitije samo da uživaju u hranjivim kremama treba u večernjim satima. Nanesite kremu treba na četvrt sata, nakon što si očistio svoje lice vodom.

U zimskom periodu najbolje je promijeniti način uzimanja vode procedure za lice. Najbolje je koristiti za pranje čajna čaj lišća ili prokuhanu vodu. Nakon što je potrebno suho obrišite lice i ne koristiti kreme prije izlaska na svježi zrak.

Za ljude koji imaju krvne žile proširene ili imaju suhi tip kože, potrebna vam je dodatna njega. Takvu kožu treba zaštititi od utjecaja hladnoće posebnom kozmetikom. To je krema «Štit», «Ray», «Медео».

Prije izlaska na hladnoću treba pomazati navedenim kremama dio lica: čelo, obrazi, nos. Kroz neko vrijeme iskoristite u prahu. To je dobar način za zaštititi svoju kožu od onih ljudi koji dugo rade na hladnoći».

Umjesto vrhnja možete koristiti mast guska ili svinja. Ali, ako i dalje ste osjetili da je određeni dio lica «онемел», potrebno je odmah «toplo» svojim toplim stvarima i napraviti mali masaža.

Nakon što se nađete kod kuće, na «snijeg banke» zemljište kožu nanesite ulje ili камфорный alkohol. Ako je oštećeno područje kože kupio crvenu nijansu ili na njemu su se pojavili mjehurići, koristite mast Вишневского ili ихтиоловой mašću.

U hladno doba godine je sigurno nekoliko puta tjedno «oploditi» kožu raznim maskama. Oni će vam pomoći poboljšati mikrocirkulaciju krvi, štiti od štetnog utjecaja hladnoće vaše kože i vlaže je, za to oni sadrže sve potrebne prirodne komponente.

Ne zaboravite voditi brigu o svojim donjim kapcima, помазав ih posebnim hranjiva krema prije izlaska na ulicu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: