Nikotinske kiseline za kosu

Niacin (vitamin B3 ili PP ili niacinamide) posjeduje veliki broj korisnih svojstava. Na primjer, možete koristiti za jačanje korijena kose, a također stimulira njihov rast. Kozmetički proizvodi za kosu, u sastav koje ulazi nikotinske kiseline, pogodna kako za žene tako i za muškarce. Danas ćemo govoriti o tome kako ona djeluje.

Primjena

Nikotinske kiseline u obliku otopine za injekcije ili tablete prodaja u bilo kojoj ljekarni. To se koristi za liječenje суженных žila u sastavu složene terapije. I ona je prikazana kada пеллагре, hepatitisa b, kolitisa, гиповитаминозе, неврите facijalnog živca, kao i drugih bolesti. Baš ga koriste za snižavanje tlaka.

Niacin je sposoban da proširi žile i učiniti više elastična njihove stijenke. To se dobro upija u kožu i proširena krvi po cijeloj površini i njeguje žarulje kose korisnim materijama. Učinak primjene nikotinske kiseline moći će se vidjeti već nakon nekoliko tjedana.

Nikotinske kiseline za kosu

Shema liječenja

Никотиновую kiseline može koristiti ako je vaša kosa je počela da pada, na snazi je i kada djelomično облысении. Treba koristiti никотиновую kiselinu u ampule kao maska za kosu. Obično vam je dovoljno za jedan ili dva mililitara kako bi stavite ga na cijelu glavu.

Isperite prije toga kosa je vrlo pažljivo, jer je mastan tajna, koja se dodjeljuje od strane mastan žlijezde i nakuplja u прикорневой zoni, sprečava prodor korisnih tvari na folikul štap i kožu glave. Pri tome se ne smije koristiti šampone koje sadrži silikon, jer on pokriva kožu filmom. Možete isperite kosu nakon pranja настоями bilja, kao što su kopriva, kadulja ili korijen čička. Nakon što treba smočiti kosu ručnikom.

Zatim treba da se izlije iz ampule никотиновую kiselinu na stan tanjur. Dva prsta treba макать u ovu tekućinu i masažnim pokretima utrljajte ga u kožu glave. Će jednostavno početi sa čela i polako krene prema zadnjem dijelu. Tanka grb treba distribuirati kiselinu na прядям, a prstima – na пробору.

Ne treba ovu masku ne čistiti, niti ispirati, ona može ostati na kosi više dana. Tečaj tih postupaka treba iznositi trideset dana, nakon čega se na tri tjedna treba napraviti pauzu.

Nikotinske kiseline za kosu

Rezultati

Rezultat korištenja maske od nikotinske kiseline će biti vidljiv već nakon dva-tri tjedna. Kako bi u tome bili sigurni, napravite fotografiju prije i nakon postupka. Za mjesec dana vaša kosa može narasti na četiri do šest centimetara, imate također ublažavaju svrab i perut, korijen kose će biti jači, a gubitak uopće prestati.

Svakako, to je u redu, ako na vašem расческе će ostati nekoliko dlaka. Svaki kosa živi oko tri-četiri godine, a imamo ih na glavu od pedeset do sto četrdeset tisuća.

Niacin ne će biti za suhu kosu, ona je bez mirisa i ne će biti vidljiv drugima. I vaša kosa nakon primjene neće biti ljepljiv i dosadno.

Kontraindikacije

Nikotinske kiseline ima sposobnost proširiti krvne žile. Stoga je takav način jačanje kose nije pogodna za osobe koje pate od hipertenzije. U nekim slučajevima nikotinske kiseline može uzrokovati glavobolju. A pet posto ljudi mogu se pojaviti alergijske reakcije kao što su svrbež, crvenilo ili ljuštenja. Dakle, prije nego je nanositi никотиновую kiseline na cijelu glavu, trebali biste provjeriti reakciju na malom području kože.

Tijekom trudnoće i dojenja nije противопоказанием, jer je žena u tom periodu se često kosa pada. Noć može se primjenjivati prije petnaest miligrama ovog kiseline, a budući da u jednoj ампуле nalazi se oko jednog miligrama, onda predoziranja sigurno neće biti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: