Neobična sredstva za samotamnjenje

Neobična sredstva za samotamnjenje

Ovi alati su posebno relevantne ovim hladnim ljeti, kada je prirodni ten kupiti dogodilo nije sve, a загорелую kožu želim imati svaku ženu. U konvencionalnih sredstava za samotamnjenje smo već navikli, ali danas je industrija ljepote nudi i neobične alati, uz pomoć kojih možete staviti na svoju kožu za samotamnjenje prikladan način.

Kao i u svakom drugom slučaju, je postupak nanošenja samotamnjenje ostaje isti: nakon tuširanja i korištenje pročišćavati treba navlažiti kao suhe dijelove tijela, kao što su koljena i laktove, i tek nakon toga nanositi na kožu sredstvo za samotamnjenje. Samo posljednja sami sredstvo za samotamnjenje vrlo promijenio. Proizvođači sada ih čine više udoban za nanošenje.

Koncentrat-бустер Radiance-Plus Golden Glow Booster Body, Clarins

Флюид-бустер ima izgled male bočice, s dozatorom. Бустером se zove lijek koji se dodaje u kozmetičke sredstva kako bi ubrzali ili pojačati njihovo djelovanje. Glavni cilj ovog alata je prenosim učinak sunčanje koži, kao i regulira ga intenziteta. Da biste koristili ovaj alat, treba okrenuti bočica, nakon čega kliknete na svoje dno i istisnuti na dlan četiri do šest kapi sredstva. Nakon toga, ovaj alat treba miješati s običnim ухаживающим sredstvo za tijelo koji koristite. To može biti krema, mlijeko ili losion za tijelo. Također možete pomiješati alat anti celulitni sredstvo. Nakon toga nanesite smjesu na kožu i ravnomjerno razmažite ga. Kako bi povećali nijansu sunčanje, treba svaki put dodati u kremu za četiri do šest kapi ovog sredstva. A ako želite samo podršku već postojeći učinak, dodajte po dvije-tri kapi.

Ovaj alat će dati vašoj koži sjaj, ne će ostaviti na njoj razvoda i osigurati prirodnu preplanulost. Osim toga, ovaj alat vrlo štedljivo troši.

Losion za tuš sa efektom samotamnjenje In Shower Self Tan, Lancaster

Ovaj alat predstavlja meku тубу napuni losion za tijelo. Za jednu minutu ovaj alat će vam zlatni ten ravno u dušu. Primjenjivati ovaj lijek je vrlo jednostavno: treba istuširati, a nakon toga nanesite losion na čisto tijelo kružnim pokretima. Što više koristite, intenzivnije će vaš ten. Nakon toga isperite ostatke losion i osušite kožu ručnikom. Ne brinite, tragovi na ručnik lako отстираются. To je sredstvo, ne ostavljaju nikakve tragove na odjeći. Osim toga, ovo je vozilo nema narančaste nijanse. Međutim, postoji u ovom alatu i svoje mane. Gotovo je nemoguće prvi put nanese na kožu bez razvoda. Treba vježbati.

Бронзер sa спонжем Hoola Zero Tanlines, Benefit

Ovaj alat ima poklopac, u koju je ugrađen prilično širok aplikator u obliku спонжа. Zadatak ovog alata je ravnomjerno nanošenje gela. To sredstvo nije автозагаром u pravom smislu te riječi, međutim, u roku od dvanaest sati vaša koža će su tamne. Kako da počnete koristiti ovaj lijek, treba mali broj istisnuti na aplikator i rasporediti ga po koži. Ovaj alat je vrlo lako primijeniti, a miris je od njega vrlo lijepo. Međutim, fiksna to znači vrlo brzo, tako da je nanositi ga treba vrlo brzo.

Mousse s rukavica za nanošenje Fast Self-Tanning Mousse, St Moriz

Ovaj alat predstavlja mousse u bočici s dozatorom, koji je opremljen posebnim rukavica, s kojom se mora ravnomjerno распределиться na koži. Za ove prije konzumacije vam treba malo protresti bočicu, iscijediti malo sredstava i uz pomoć rukavice rasporediti po koži. Ako vam je potreban jednostavan nijansu sunčanje, isperite vozilo nakon sat vremena, ako više zasićenih – preko dva sata, a ako je vrlo duboka, a zatim tri. Lagana tekstura ovog alata će vam nanijeti sredstvo vrlo tankom sloju, tako da je pogodan i za osobe. To znači vrlo brzo se upija, tako da možete dobiti razvod ili ga ravnomjerno nanijeti, ako će djelovati polako.

Sprej Sex Symbol Aerotan, Sexy Hair

Alat izrađen je u obliku aerosola, pomoću kojeg lako možete prilagoditi intenzitet vaše sunčanje, jer je to u kojima se pojavljuje odmah nakon nanošenja. Sprej sredstvo na kožu i ostavite ga da se u roku od nekoliko minuta da se osuši. Ako želite dobiti tamniju nijansu, onda postupak ponovite. Kožu prije nanošenja ovog sredstva posebno kuhati ne treba. Isprati ovaj alat običnim gelom za tuširanje.

Ovaj alat je pogodan za kožu lica i tijela, ne sadrži narančaste nijanse, vlaži kožu, brzo se upija i ne ostavlja tragove na odjeći. Osim toga, ima ugodan miris kokosa.

Maramice Self-Tan, Skinlite

Alat je predstavljen u obliku ambalaže s salvete od pet komada. On je namijenjen da bi se mogli primijeniti za samotamnjenje u svim uvjetima. To sredstvo se nanosi na kožu, a učinak sunčanje manifestira kroz tri sata. Kako bi pojačali učinak, postupak se može ponoviti nakon dan-dva, a da bi zadržali – kroz četiri. To je alat pogodan u primjeni, međutim, u njemu postoje i neke mane. To znači prilično oštar miris i žute boje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: