Neobičan prirodni pedikura

Neobičan prirodni pedikura

Ako ste provesti cijeli dan u akvarij s ribama, potreba za kore imate nestati. Naravno, to je samo teorija. Ali u praksi, mnogi saloni danas pružaju najveći prirodni i još neobičan «sumnjiv» pedikure.

U Aziji za ribe odnose se na stvarno posebno: u umjetnim potocima kada budističkim samostanima plivaju откормленные zlatni šaran, a pored njih stoje kutije za donacije im na hranu. Na tržištu se također mogu kupiti posebnu hranu koja može da baci u ribnjak za hranjenje ribe. Pored ribari love ribu i predati ga na tržište, gdje joj je odmah na otvorenoj vatri kuhati. Ovdje također možete kupiti i posebne ribice, koje se nazivaju gara-rufus. Koriste se u kozmetičkim salonima za moderan Fish-piling. Ova riba jede mrtve stanice kože, шлифуя na taj način kožu.

Ribica gara-rufus

Gara-rufus – to je slatkovodna riba, rodno mjesto koje je bliski Istok, Iran, Turska i Irak. Ovdje je već nekoliko stoljeća ovih riba koriste za liječenje takve bolesti kože kao što su ekcemi, psorijaza. Tajna je u tome da слюнные žlijezde ovih riba dodijeliti posebna tajna, u kojem je sadržana энзим «dithranol», koji pomaže neutralizirati slobodne radikale. On je također pozitivno utječe na našu kožu.

Naravno, nije svaki odlučite postati za nekoga hranom, ali ribica izgleda vrlo skromno. Osjećaj pri tom педикюре vrlo ugodan dodir riba – golicati. Kod ovih riba nema zube, pa to radi više kao usisavač, kao засасывая sve suvišno sa površine kože. Kao i za ribe je vrlo lijepo gledati. Ti si gotovo погружаешься u trans.

Naravno, riba rade neizvjesno, pa je za jedan razgovor je malo vjerojatno da će napraviti savršenu pedikuru. Međutim, družeći se s njima djeluje umirujuće, tako da je ovaj propust već ne ćete primjetiti. Na kraju, čarobnjak se lako može završiti posao ribama.

Odnos prema ribu

Fish-piling proširila diljem svijeta, međutim, stav mu se u različitim zemljama različito. Na primjer, u Singapuru, Japanu i Koreji, taj postupak se smatra terapijom i koristit će se isključivo u zdravstvenim ustanovama za liječenje bolesti kože. Oni kombiniraju Fish-piling sa drugim postupcima na termalnim izvorima, i to ima prekrasan terapijski učinak.

U SAD-u početku ovaj postupak se širi, ali tada je njegova popularnost je počela jako padati. Zbog toga je odnos prema samom postupku. Na primjer, riba tamo izjednačiti na педикюрных alata koje svakako treba sterilizirane. A budući da su za žive organizme je to nemoguće, oni ne prolaze zdravstvenim zahtjevima. S druge strane, mnogi smatraju da je riba mora pri tom biti jednokratnu, što je kršenje prava životinja.

Osim toga, ponekad pohlepni poduzetnici isporučuju u salon ne neškodljiv ribe gar-rufus, a male tilapia, koji se razveo lakše. Ali ove ribe su poznati svejedi, tako, nalazeći se u vodenom okruženju, oni su brzo вытеснит odatle ostalih stanara.

Definitivno najsigurniji takav postupak će se, ako imate kod kuće osobni akvarij s tim ribama. U svakom drugom slučaju izbor je samo na vama.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: