Nekoliko načina da se oči выразительнее

Svaka žena je rođena s potpuno različitim očima, ali uz pomoć šminke možete napraviti oči puno выразительнее. To je posebno važno ako idete na spoj ili stranke. Danas ćemo razgovarati s vama, kako možete napraviti svoj pogled dublje i izražajan.

Pripremni radovi

Prije nego što počnete nanositi šminku, potrebno je pripremiti teren. Za početak morate biti da biste dobili osloboditi od tamne krugove ispod očiju, kao i posvijetliti kožu na zadnjem stoljeću. Sve je to potrebno učiniti kako bi vaš pogled je postao više svježeg i otvoren. Nanesite malo консилера na jedan svoj prst i вбивающими pokretima vrlo pažljivo i nježno nanesite na kožu oko očiju. Pri tome se ne isplati надавливать ili растирать sredstvo da granica ne bude previše vidljiv.

Malo treperenje

Još jedan način, koji će omogućiti da vaše onome postati življi i otvoren je nanijeti na unutarnji kut oka bijele olovke ili treperenje bijele sjene. Tim istim sredstvima možete također će držati liniju na unutarnjoj strani donjeg kapka, koji će dati vašim očima sjaj i sjaj.

Nekoliko načina da se oči выразительнее

Lutkarske trepavice

Bujna, gotovo lutkarske trepavice mogu učiniti vaš pogled puno выразительнее. Da produljiti svoje trepavice, trebate savjete kićankama prvo прокрашивать rub trepavica, a zatim bojiti sve trepavice strogo u smjeru prema gore. A prije korištenja maskare treba rotor vaše trepavice pincetu ili pokriti puderom-волюмайзером kako bi učinak bio maksimalan.

Nekoliko načina da se oči выразительнее

Iznad trepavica

Da bi se postigao učinak распахнутого pogled vizažisti preporučuju da se koristi nadzemni trepavice, ističući središnju zonu. To znači da usred svoje lažnih trepavica može biti mnogo duži nego ostali. Na isti način se može naglasiti središnji dio trepavica uz pomoć grede. Možete koristiti potreban broj grede i držati ih na sve kapka ili samo na vanjskom kutu.

Radimo obrve

Obrve ne smije biti vrlo suptilni, da se vaše oči ne gubi izražajnost. Možete koristiti maskara za obrve i posebnim gelom-закрепителем. A ako ćete grickaju obrve, nešto prije toga очертите njihov oblik olovkom na ton tamnije. Ova tajna će vam pomoći da ne выщипать suvišno.

Nekoliko načina da se oči выразительнее

Olovka

Također mišljenju izražajnije će moći da olovka ili brod, uz pomoć kojih ćete također biti u mogućnosti prilagoditi oblik svojih očiju. Donji kapak eyeliner da se ne isplati, a na zadnjem stoljeću linija brod treba doći samo do sredine. Ako imate pojavi takva želja, možete ga растушевать, a može se vrlo lagano прорисовать sluznicu gornjeg kapka. Crtanje strelica, nemojte eksperimentirati s njihove debljine, kod domaćeg stoljeća linija mora biti fino, a napredujete na vanjski kut postupno утолщаться. Također možete vizualno povećati oči, ako se nanese na sluznicu gornjeg kapka crnu olovku. Bolje ako je brod koji se savršeno je postavljena na sluznice i ne перепечатывается na donjem kapku.

Sjene

Velike oči možete stvoriti pomoću istovremeno dvije nijanse sjenila za oči. Sjene možete koristiti bilo najvažnije da se pridržavaju određenih pravila, koji kaže da je na unutarnjem kutu oka mora biti nijansu više svjetliju nijansu, a na vanjskom – tamnije. I ne zaboravite хайлайтер, stvorite s njim lagani odsjaj ispod same obrve.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: